Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak jak w tytule.Po wielu postach na AG wiadomo jest , że Allegro One nie jest chlubą Allegro.Podzielcie się doświadczeniem i spostrzeżeniami jeżeli dodaliście tą formę dostawy do swoich ofert lub jeżeli straciliście Smart ze względu na niedodanie tej formy dostawy.
Ja straciłem Smarta wczoraj we wszystkich ofertach.Niestety nie mam żadnego przyrównania na chwilę obecną, bo od blisko dwóch tygodni mam posuchę w aukcjach (jak nigdy).
Nie piszmy o tym bo zaraz to uwalą i wymyślą kolejną bzdurę którą będą nasz szantażować. Oborniki Wlkp. 30 km od Poznania siedziby Allegro ile mamy zielonych ''łanów'' 0 słownie: ZERO
Wysyłam Allegro zielone automaty od niedawna. Wszystko śmiga dobrze, póki co.
@CHECINIAKI @mdrogeria dziś odpaliłem to cudo po testach widzę że sprzedaż bez smarta jest zerowa 😞 zobaczymy jak będzie wyglądać teraz i ile osób to wybierze 🙂
Ja nadaje One (UPS) w automacie. Około 150 wysłanych i nie było kłopotu z ani jedną.
@serwis-texas na automacie się przejechałem , nadaję w E-paka i jest ok .
@kostas11 ja nie narzekam, ale mam tylko paczki obsługiwane przez kuriera allegro, bez UPS. Z paczkomatu odbierają niekiedy późnym wieczorem, nawet 22-23 i o dziwo większość na drugi dzień jest do odbioru. Wysłałem ok 1000 przesyłek, żadna nie zaginęła i żaden klient nie zgłaszał opóźnienia.Raz się zdarzyło, że kurier nie odebrał przesyłek z boxa. reasumując odsetek problemów jest taki sam jak przy innych formach dostawy. Mam nadzieję, że nic się nie pogorszy.
@mikeza ja mam UPS a oni odbierają paczki 10 - 11 z mojego rejonu 😞 więc godziny granicznej nie ustawie, UPS testowałem w grudniu a ten sam będzie odbierał Łony zobaczymy w praniu 🙂
@kostas11 ja najpierw też puszczałem poprzez UPS, ale kurier potrafił podjechać o godz. 9-9.30 to lekka przesada, jak wrzuciłem do boxa to przeleżały w nim 24 h, więc dałem sobie spokój.
@kostas11 bardzo mało tego jest , wysłałem może ze 20 ,ale poza 1 nadaną w automacie wygląda ,że wszystko ok. bo zgloszeń nie mam od klientów . Nadaję w E-paka ok 13:00 i w ten sam dzień wszystko rusza dalej
Dodałem to wątpliwe cudo i wygląda to tak:
Podsumowując - mam, ale nie polecam i gdyby nie przymus na pewno bym zrezygnował.
@Puzonix podjazdy są na razie free 🙂 ale taż nie dąłem godziny granicznej bo to wróżenie z fusów, co innego jak mam stały podjazd na swojej umowie to se mogę gwarantować nadanie do godziny X 🙂
@kostas11 O, to nie doczytałem drobnego druku 🙂
U mnie UPS i tak pojawia się koło 11 więc niewiele mi to zmienia.
@kostas11 w takiej sytuacji i tak trzeba ustawić godzinę graniczną najlepiej na 6-8 rano, w przeciwnym wypadku allegro "wylosuje" ją samo - pewnie będzie to najpóźniejsza godzina dostępna w Twoich ofertach.
@sl-aw-ek ja ogólnie rezygnuje z godziny granicznej przy dodaniu UPS i Łone bo allegro beznadziejnie to prezentuje, na liście jest zamów do 13 wysyłka dziś tyle że mam to tylko dla InPosta bo wiem że podjadą a reszty nie uzupełniałem bo nie mogę dać gwarancji 😞
@kostas11 "na liście jest zamów do 13 wysyłka dziś" - na liście zawsze znajduje się najpóźniejsza godzina wysyłki. W ofercie w "zakładce" dostawa masz już podane godziny dla każdej przesyłki wraz z przewidywanym czasem dostawy. Ustawienie dla One/UPS godziny 7:00 spowoduje, że każdy dokonujący zakupu po godzinie 7:00 zobaczy przewidywany czas dostawy za dwa dni ^^ Ci bardziej ogarnięci wybiorą InPost.
Jeżeli nie masz ustawionej godziny system i tak pokaże dostawę jutro.
@sl-aw-ek wiem jak to działa i wiem że na liście dopiero pokazuje który przewoźnik jaką ma godzinę tylko kto to czyta, patrzą pod ceną zamów do 13 dostawa jutro i wybierają tego co nadaję w 24h 😞