Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupujacy zamówił towar wysłaliśmy niezwłocznie a kupujący odstapił od umowy i nie odebrał przesyłki celowo. Czy ma w tym przypadku możliwośc wystawawić ocenę nie polecam ?
Niestety ale ma taką możliwość.
obłed nas orznął i jesio może obgadac dobre !
Zawsze można delikwenta podać do sądu. Były już wyroki za komentarze na allegro.
do sadu o 100 złoty dobre ja byłem pewien,ze kupujacy musi odebrac przesyłke by wystawić nie polecam jak na konkurencyjnym portalu
Był wyrok za negatyw za zakup pompki do akwarium za 20pln i kupujący beknął 1400pln kosztów sadowych musiał zdjąć negatyw i przeprosić w gazecie
Tak może, nie może jakby anulował zakup.
@robertrutkowski Jak nie zrezygnował z zakupu to może, ale co z zakupem skoro nie odebrał-nalezy do niego i pewnie zażądał zwrotu środków?
No tak zrobił sobie zabawe naszym kosztem
W sytuacji gdyby wystawił składaj wniosek do Allegro o usunięcie komentarza. Miałem już taką sytuację - komentarz wystawiony był przed terminem odebrania przesyłki, to było wystarczające dla konsultanta Allegro, usunęli.
Tak pisz do Allegro o usunięcie.
jasne że tak
To taki przykład absurdu jakim są regulaminy ułatwiające życie sprzedawcom--Allegro piszą nam tak wtedy(Nieustannie pracujemy nad nowymi rozwiązaniami, które mogą pomóc Ci w codziennej pracy.)
A wychodzi tak że tobie szkodzą a klient może wszystko
W samo sedno . Ty możesz tracić klient może zniszxzyc towar odesłać handluje tu 17 lat i dużo widziałem. Ale place rachunki mce Ok 10 tys złoty I ja ten gorszy zawsze .