Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
komentarz nie został anulowany ,usunięty z braku wpłaty , allegro zwróciło mi prowizję od zegarka znaczy że aukcja została anulowana.. komentarz pozostał..
Dopóki Allegro nie zmieni regulaminu, najlepszym rozwiązaniem jest zakończenie sprzedaży na tym portalu.
Po zwrocie prowizji za nie sprzedany zegarek , otrzymałem od kupujacego negatywną opinię,
@noe1960 Opisz dokładnie cała sytuację, bo z tytułu niewiele mozna wywnioskować.
@Ziolko39 kupujący zapłacił po terminie wyznaczonym w aukcji. Sprzedający zwrócił płatnosc i otrzymał negatywa.
@MescotCompany Powiedz mi, skąd wiesz jak było > z tytułu wpisu to nie wynika.
KUPUJĄCY NIE ZAPŁACIŁ ZA KUPIONY ZEGAREK ZA POWIADOMIENIE ALLEGRO O TYM FAKCIE WYSTAWIŁ MI NEGATYWNĄ OPINIĘ , ALLEGRO NIE STARA SIĘ O USUNIECIE TEJ OPINI , JEDYNIE ZWRÓCIŁ MI PROWIZJĘ OD EGO ZEGARKA ..
@noe1960 w systemie to zamówienie nie zostało jeszcze anulowane. Wyjaśniam to i wrócę do Ciebie z informacją w tej sprawie, gdy tylko ją otrzymam.
CZEKAM NA ODPOWIEDŻ , CZYŻBY ALLEGRO POPIERAŁO OSZUSTÓW LICYTUJACYCH DLA ZABAWY ...
@noe1960 komentarz zostanie automatycznie usunięty, gdy zamówienie zostanie anulowane. W przypadku licytacji stanie się to po 30 dniach od wygranej kupującego.
komentarz nie został anulowany
| |||||
|
w końcu allegro usuneło negatywną opinię ,