Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kto płaci za powrót paczki "allegro one" ? wysłałem już tego ponad 100 i kilka paczek Klienci nie odebrali .
Jako ,że to darmowa wysyłka to ludzie mają czasem głęboko w [edycja] odebrać towar na 2,99.
Nie doczytałem nigdzie czy sprzedawcy są obciążeni za powrót paczki ? czy też jest darmowy ?
@maximpreza A sprawdziłeś czy cię obciążono za te kila co klienci mielie w d... ?
@maximpreza Cześć. Przesyłka nieodebrana przez klienta to tzw. zwrot operacyjny towaru i w przypadku metod Allegro One Box oraz Allegro One Punkt nie zostaniesz obciążony kosztem zwrotu takiej przesyłki.
A jak jest w przypadku, jeśli kupujący prosi o ponowną wysyłkę ? Jaką kwotę powinien wpłacić przy ponownym nadaniu np. Allegro One Punkt ?
@segregator_com Ponownie generujesz etykietę do tego samego zamówienia. Bezpłatnie. Upewnij się tylko czy klient rzeczywiście chce ten towar, bo niektórzy twierdzą że przy bezpłatnej przesyłce są zamówienia towarów za 2 zł, a potem nie chce się nawet wyjść z domu.
A ile trwa taki zwrot? Mam paczkę
@hiphopshoppl Przepraszam Cię za wydłużony czas oczekiwania na odpowiedź, ale konsultujemy Twoją sprawę z Kolporterem.
@hiphopshoppl Cześć. Mam dla Ciebie numer zwrotu:
ALE00000B3C4AD8
1Z83354F9194104182 (UPS)
Paczka została nadana dzisiaj więc powinna dojść w ciągu 2 dni.
Pani ko_alko, tak przy okazji, to kto ponosi koszt transportu? Inni klienci? Przecież, firma Allegro musi za ten transport i obsługę komuś zapłacić, zatem później gdy nazbiera się klientów mających odbiór w słynnej już d... ponad 1.000.000 toooo.... zapłacą za to wszyscy, prawda? Chodzi o stawki za prowizje i podobne na Allegro...
@piimaa Nie. Kosztu operacyjnego zwrotu towaru w przypadku Allegro One Punkt i Allegro One Box nie ponoszą ani sprzedający, ani kupujący.
" Przesyłka nieodebrana przez klienta to tzw. zwrot operacyjny towaru i w przypadku metod Allegro One Box oraz Allegro One Punkt nie zostaniesz obciążony kosztem zwrotu takiej przesyłki. "
czy nadal tak jest?
@lewgorzkowski tak zwrot jest nadal nieodpłatny
Cześć, @lewgorzkowski. Potwierdzam - tutaj znajdziesz tabelę opłat. Zwrot pozostaje wliczony w cenę usługi 🙂
ale naliczą koszt smarta dopłatę
bo ja tak mam 🙂