Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam, wydawało by się banalnie proste pytanie, czy aby nr.EAN od jakiegoś czasu wymagany do wystawienia aukcji na Allegro, nie spełnia aby wszystkich wymogów GPSR ? Oczywiście poza podaniem osoby odpowiedzialnej. Przecież mając taki nr.EAN wiemy od razu wszystko o danym produkcie, i tu powtarzam moje pytanie, proszę Moderatora o podanie czego nie znajdziemy w nr.EAN, a wymaga tego od nas GPSR ?
I jeszcze tak przy okazji, biorąc pod uwagę minimalne zainteresowanie tematem GPSR, to 13-go grudnia, kilkadziesiąt tysięcy Sprzedających na Allegro obudzi się z ręką w nocniku, to symboliczna data, kiedyś tego dnia nie było teleranka.
Jeżeli Allegro będzie podejmować jakieś drastyczne kroki, to wielu Sprzedawców zniknie. Ja sprawę GPRS olewam, i nie robię nic. Naprawdę szkoda mi wszystkich którzy muszą się do tego GPRS-u dostosować. Nigdy mnie polityka nie interesowała, ale to co wyprawia UE to jakaś paranoja ! Angole wiedzieli co robią.
@KANON_FIDELITY niestety 13.12.2024 rano nie tylko nie będzie teleranka, ale zniknie również tysiące aukcji, i wielu sprzedających będzie zdziwionych jak te dzieci w '81