Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
mam pytanie kupiłam kawę lavazza oro ziarnista 1kg i wtopa, kawa nie jest oryginalna , śmierdzi ziarna zróżnicowane i połamane , mam pytanie czy kaw można zwrócić do sprzedawcy ??
Zależy jak zaparzona i w jaki sposób podana.
A tan na poważnie - Ty na serio pytasz?
Reklamuj, jeśli masz wątpliwości co do jakości bądź oryginalności produktu.
1. co masz w warunkach zwrotu?
2. jeśli nie masz prawa zwrotu, to przysługuje procedura reklamacji
Ewidentnie tutaj powinna być zastosowana procedura reklamacji. Zwrot otwartego opakowania kawy? Chyba żartujesz sobie...
Nie produkty zywnosciowe i w hermetycznym opakowaniu nie podlegaja zwrotom akceptowalo sie regulamin allegro zakladajac konto to warto sie bylo zaznajomic na co sie zgodzilo
Ale reklamowac mozesz u sprzedawcy
@Ryszardzik1005 nie zwracaj, tylko reklamuj !!! na potęgę podrabiają tę kawę oro i crema 😞
@Ryszardzik1005 Nie, ale załóż dyskusję ze sprzedającym , tam opisz sprawę ale pisz że reklamujesz ją: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
I jak, reklamowałeś kawę? Jak tak z jakim skutkiem ?
jaki masz dowód, że nie jest oryginalna?
może trafiłaś na złą partię
zgłoś sie z tym do producenta/dystrybutora w Polsce, jeżeli będzie podróbka
to on skutecznie zainterweniuje
Ile ta kawa kosztowała czterdzieści kilka złotych?
Jeśli tak, to chyba nie liczyłeś na oryginał.
Na Allegro najlepiej mieć swój sprawdzony sklep, ja polecam ikawy, oczywiście musi kosztować powyżej sześćdziesiątych złotych.
Właśnie reklamuję kawę dystrybuowaną przez duży market, bo to na pewno nie leżało obok oryginalnej Lavazza, problem jest i sprzedawców trzeba cisnąć, żeby dbali o źródło dostaw:
Można reklamować, zawsze można, Żeby napisać że nie jest oryginalna to masz na to dowód?