Czy mi się wydaje, czy produkty dodane do rabatu znikają z niego, gdy się wznawiają po 30 dniach?
Produkty dodane do rabatu mogą utracić ten rabat po wznowieniu oferty po 30 dniach. Dzieje się tak, ponieważ wznowiona oferta jest traktowana jako nowa i nie zachowuje wcześniejszych ustawień promocyjnych. Aby zachować rabat, warto wznowić ofertę przed upływem 30 dni od jej zakończenia.
Jak mam wznowić ofertę przed zakończeniem? Skąd mam wiedzieć, że któraś oferta się kończy? Mam codziennie przeglądać 1300 ofert???? Kto to wymyślił?