Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie ma dnia, żeby ktoś nie wyklikał kilku niechcianych zakupów. Jeden przedmiot kupuje, klika KupTeraz trzy razy. To jedna z najbardziej irytujących wad projektowych Allegro.
Tu pytanie do Allegro: Czy na prawdę nie potraficie skutecznie poinformować Kupującego, że dany przedmiot już kupił i kolejne klikanie KupTeraz spowoduje jedynie masę komplikacji?
I drugie pytanie do użytkowników: Czy wiecie jak zrobić skrypt, których natychmiast po zakupie wrzuca Kupującego na czarną listę i nie pozwoli mu kupić kolejnej sztuki? Tak wiem, jakie są skutki uboczne, ale chcę to mieć za wszelką cenę i raz na zawsze pozbyć się problemu namnażania niechcianych zakupów. Na Allegro nie można liczyć, że to naprawią.
Jest taki komunikat. Gdy próbujesz raz po raz kupować to samo, system informuje, że kupiłeś już ten przedmiot i pyta, czy chcesz kupić następny.
Jeśli taki komunikat istnieje, to jest to czysta złośliwość kupujących, albo ich tępota.
Był taki kawał o milicjantach i akwarium, że umysł o wyższej inteligencji panuje nad umysłem o niższej inteligencji. Puenta jest taka, że milicjant stoi przed akwarium i rusza paszczą jak ryba. W Allegro jest to samo. Ogon kręci psem. Kupujący o niskiej inteligencji bez trudu pokonują projektantów Allegro i robią z nimi co chcą. Nie tak to powinno wyglądać. Da się to zrobić skutecznie.
@nikl wystarczy zlikwidować przycisk „kup teraz”, zostawić tylko koszyk.
To jest nieskuteczne.