Cześć wszystkim! Prowadzimy sprzedaż na allegro już ponad 2 lata, obecnie mamy średnio 100 zamówień na dzień, a że chcieliśmy wkroczyć na inne platformy sprzedażowe, to zaczęliśmy się interesować BaseLinkerem, żeby jakoś ułatwić ten proces.
Ja zajmuję się prowadzeniem sprzedaży internetowej, więc przeglądnęłam wszystkie filmiki instruktażowe i korzystamy właśnie z okresu próbnego. Przyznam szczerze, że ogrom możliwości i opcji lekko mnie przytłoczył. Integracja poszła gładko, ale już wystawianie ofert, generowanie etykiet itd. nie działa tak jak powinna, wyskakują błędy, a pomoc ludzi od BaseLinkera oceniłabym średnio. Potrzebuję kogoś, kto dokładnie wytłumaczy co i jak się uzupełnia, żeby to śmigało, bo nikt nie zamierza ładować tak dużych pieniędzy w coś, co nie działa.
Proszę o rady, może ktoś korzysta i opowiedziałby czy początki też były trudne, ale ostatecznie warto, ewentualnie macie jakieś wskazówki jak wszystko zintegrować, żeby DZIAŁAŁO, albo może korzystacie z lepszych rozwiązań? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Unikaj Base za wszelką cenę, przeczytaj recenzje na innych portalach. Na początku jest tanio, potem cena wzrasta o 300%.
ja nie polecam jest bardzo drogi
ja zaczełam od Apillo i jest ok - podobnie a taniej