anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Wy też obniżacie cenę na prośbę kupującego

jetinka23
#8 Zapaleniec#

Witam sprzedaje rolki średnio używane w bdb stanie,sprawne dziecięce za 130zl ( myślę, że cena nie jest wygórowana) , wysyłkę wzięłam na siebie. Jakiś allegrowicz napisał do mnie czy obniżę cenę. Nie odpisałam bo uważam to za niezgodne z regulaminem, ponadto cena nowych w sklepie to wydatek 170zł. I co tu robić, pomóżcie. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

komis-bell
#21 Demiurg#

Masz dwa wyjścia:
1. obniż cenę

2. nie obniżaj ceny

Mam nadzieję, że pomogłem 😊

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

cyt cena oferowanego towaru jest ceną finalną i nie podlega negocjacjom zapraszamy do zapoznania się z ofertą i dokonania przemyślanych zakupów 

oznacz moderatorów

Client:80340374
#14 Krzewiciel#

osobiście wolalbym dolozyć 40zł i zakupić nówki, nieuzywane, z gwarancją, od firmy

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Zasadniczo to jak kupuje sie rolki dzieciakowi to nie ma co szastac hajsem bo po 1 zaraz beda za male po 2 nie wiadomo czy zechce jezdzic i sie wciagnie wiec jesli to jest eksperyment na dzieciaku czy mu sie spodoba to najlepiej jak najtaniej kupic a i tak ma 2 lata rekojmi 

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

Strony transakcji mają prawo do prowadzenia negocjacji ceny za towar lub usługę. Oznacza to, że kupujący może zaproponować swoją cenę, a sprzedawca może się na nią zgodzić, zaproponować swoją cenę lub odrzucić ofertę. Prawo do negocjacji może być ograniczone tylko w drodze ustawy.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@jetinka23 nie widzę problemu , chcesz szybko sprzedać / jest potencjalny klient ! /to obniż, może nie trzeba dużo , a jak chesz się pobujać to nie obniżaj .

oznacz moderatorów