anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

CZY WY tez macie dziwnych klientow ??

AlleMakijazPL
#13 Ambasador
Dziś dostałam takie pytanie Pytanie o przedmiot:
z allegro.pl, cena 499.00 PLN

Dzień dobry. Proszę o aktualne zdjęcia TEGO egzemplarza, który jest na sprzedaż: - zdjęcie flakonu od spodu z widocznym kodem batch - zdjęcie pudełka od spodu z kodem batch - zdjęcie flakonu z boku (atomizer i szyjka) - zdjęcie pudełka z folią (jeśli jest nowe) Zdjęcia proszę wykonać w czasie terazniejszym, z aktualna godziną i datą (nie katalogowe z internetu) To zdecyduje o moim zakupie. Z góry dziękuję. Pozdrawiam 

odpisałam grzecznie ze nie otwieram produktów do zdjęć bo są zafoliowane Zobaczcie co mi odpisała Ladygaga 🙂
Odpowiedz byla wymijajaca, a wlasciwie brak kolejnej juz mi wiele powiedzialy 😉 Skoro zalezaloby panstwu na sprzedazy nietaniego przeciez produktu, dolozyliby panstwo staran ze swojej strony zeby go obronic i z niecierpliwosia oczekiwali na zainteresowanie pojawiajacego sie klienta 😉 Jednak w rzeczywistosci tak nie jest. Czekanie wiec na jelenia 😉 Bez zdjec nie mam zadnej gwarancji oryginalnosci, a opis na stronie niewiele informuje. Sadze wiec, ze produkt takim nie jest, dlatego uprzejmie podziękuję. Pozdrawiam

moja odpowiedz
W liście Pani  życzeń jest  prośba o zdjęcie atomizera oraz boku  flakonu i nasadki .Niestety nie wykonam zdjęć gdyż ponownie informuje ,ze  nie otwieram produktów.

odpowiedzi 
Bardzo zabawne 😉

XXXX – 3.03.2026, 13:31:06

Pozdrawiam.

XXXX – 3.03.2026, 13:33:37

Jakby nie moznabylo zrobic zdjec opakowania , o ktore poprosilam.

XXXX – 3.03.2026, 13:35:06

Niestety nie nabiore sie na te <udajace głupka> odpowiedzi. Pozdrawiam

Sprzedawca ktory bierze sie za sprzedaz a udaje głupka

Dziekuje. Zamowilam w perfumerii. Nie bede ryzykowac. Pozdrawiam

Czarna Lista. Pozdrawiam.

moja odpowiedz
Nie, nie „czekam na jelenia”, jak to Pani określiła. Po prostu nie ingeruję w zaplombowany produkt. Jeśli nie akceptuje Pani takiej formy sprzedaży, proszę to uszanować – do zakupu nikt Pani nie zmusza. A skoro pana życzeniem były inne wymogi to oczywiste jest ze sam kartonik nie rozwieje pani ,aż tak zawiłych wątpliwości Proszę szanować ludzi - a nie obrażać

Dobra czlowieku, ogarnij sie i nie zamydlaj tutaj. Wymijajace i glupie odpowiedzi to oczywisty dowod na oszustwo. Ja juz sie pozegnalam.

A po drugie, ja tylko kupuje. Nie musze miec zadnych punktów, bo to dla mnie niewazne. A oszustwo wyczuwam na odleglosc. Podziekowałam i nie skorzystam. Pani udaje głupka. Informacje sa niepelne, niedorzeczne, nierzetelne, niespojne i wymijajace. Jak w powyzszym. Pozdrawiam.

Prosze juz nie pisac. Szkoda czasu

Wy tez macie takich " fajnych " kupujących bo ja uważam ze ktoś tu potrzebuje lekarza 🙂
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:28769449
#9 Pomysłodawca

Oho, trafił się wyrafinowany koneser nut zapachowych z facebookowego forum 😄 

Tacy klienci to skarb, najbardziej lubię takich, którzy rzucają się przed zakupem, po zakupie i po dostawie. Czasami od razu widać, że niektórzy kupują na allegro tylko po to, by uprzykrzać życie sprzedawcom. 

PS. Napisała, że kupiła w perfumerii - śmieszne, bo pamiętam jak jeszcze nie tak dawno drogeria z Czech na "N" sprzedawała podróby jakichś tam perfum, bo kupili po taniości od lewej hurtowni. 

oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

nie dziwie się ze psychiatrzy mają przepełnionych pacjentów ten akurat chyba czeka dalej w kolejce bo emocje fiu fiu 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AlleMakijazPL 

Trzeba przyznać że dialog ciekawy. Ja jednak cieszyłbym się ze ten klient nie zrobi zakupu bo grozi to dużymi kłopotami. Skończył bym tą konwersacje po drugiej, Twojej wiadomości.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ja miałam dziś takiego kwiatka:)

"Dzień dobry, czy może Pani doprecyzować wymiary żardinier - szerokość i długość (nie wiem, czy nie pomyliła Pani długości z szerokością; szukam małych żardinierek)". 

W opisie jak byk:  Wymiary 15,5 x 9,6 cm. Wysokość 7,5 cm.

A jakbym pomyliła to chyba szerokość stałaby się długością i na odwrót? XD

Butiktalulla
#13 Ambasador

ja odpisuje - sprawdzę na mag. i dam znać 🙂  I na tym kończę - zawsze wiecej problemów niż pożytku z takimi "Klientami" 

oznacz moderatorów