Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak by ktoś nie czytał maili od allegro 😄 nie zdziwcie się jak będzie zakup smart poniżej 40 zł lub 100 zł 😉
Od 4 grudnia wybranym grupom kupujących udostępnimy promocyjne warunki darmowej dostawy z Allegro Smart! Dzięki temu zachęcimy klientów do większych i częstszych zakupów.
Każdej wybranej grupie kupujących umożliwiamy skorzystanie tylko z jednej promocji. Jak to działa? Wystarczy, że Twoi klienci zrobią zakupy w ofertach oznaczonych Allegro Smart!:
Nie musisz nic zmieniać w Twoich ofertach. Jeśli zauważysz, że niektórzy klienci zrobili u Ciebie zakupy z dostawą Allegro Smart!, choć kwota za ich zamówienie nie przekroczyła 40 zł lub wybrali dostawę Allegro Smart! z kurierem dla kwoty mniejszej niż 100 zł – oznacza to, że skorzystali z jednej z promocji.
Dla zamówień do 99,99 zł
Dla zamówień od 100 zł
Wszystkie akcje promocyjne trwają od 4 grudnia do 3 marca 2021 roku.
Chcesz poznać lepiej szczegóły promocji? Zajrzyj do Aktualności i dowiedz się więcej.
Pozdrawiamy
Zespół Allegro
@kostas11 A co z tym rabacikiem 3,99 zł w przypadku tańszych smartów kurierskich? Doliczą go czy nie bo coś mi myślenie słabo idzie dzisiaj 🤣
@Kaliope_Brzeg z tego co wyczaiłem to jest 0 zł nic nie dopłacamy 🙂
Dla zamówień do 99,99 zł
Dla zamówień od 100 zł
@kostas11 Mam nadzieję, że nie ma haczyków i nasz rachunek nie ucierpi 😂
@Kaliope_Brzeg ja w przeciwieństwie co do niektórych czytam drobny druk
@kostas11 Też zawsze wszystko czytam od deski do deski, ale dzisiaj mam jakiś regulaminowstręt chyba 😁
@Kaliope_Brzeg ciekaw jestem kto się na to załapie 😉
Promocja adresowana jest do Użytkowników Serwisu Allegro, którzy w okresie Promocji wskazanym w ust 5 poniżej, spełnili poniższe warunki:
a. Mają zarejestrowane Konto w Serwisie Allegro,
b. Konto nie jest zawieszone,
c. Korzystają z usługi Allegro Smart!,
d. Dokonali 4 lub 5 zakupów w Serwisie Allegro, w dniach pomiędzy 01.10.2020 r. a 31.10.2020
e. Dokonali zakupów w Serwisie Allegro na łączną kwotę między 501 a 600 złotych brutto, w dniach pomiędzy 01.10.2020 r. a 31.10.2020
f. Dokonali co najmniej 1, a co najwyżej 9 zakupów w Serwisie Allegro przy użyciu metody dostawy w postaci przesyłki kurierskiej, w dniach pomiędzy 01.10.2020 r. a 31.10.2020
oraz z zastrzeżeniem że nie zrezygnują z usługi Allegro Smart! do dnia 3 grudnia 2020 r.,
@kostas11 Olaboga ! Ktoś chyba trochę odleciał 😂
@Kaliope_Brzeg No więc już zapewne się domyślasz do kogo adresowana jest ta promocja😉
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄