Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego Allegro konczy aukcję z informacją Twoja oferta XXXXXXXXXXX została zakończona, ponieważ odłączyliśmy ją od produktu z Katalogu produktów Allegro. Ze względu na naruszenia regulaminu Allegro i/lub przepisów prawa, nasze automatyczne systemy znalazły i usunęły Twoją ofertę na wszystkich rynkach, na których była dostępna. Jeśli w Twojej ofercie były opcje promowania, zakończyliśmy je. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje. Skoro mam EAN producenta, była aukcja powiązana, sprzedałem kilkanascie sztuk wszystko OK, ale allegro wie lepiej. Potem sie okazuje że wszystko dobrze było ale trzeba się z nimi użerać kilka dni. ONI WIEDZĄ LEPIEJ OD WSZYSTKICH, NAWET OD PRODUCENTA CO JEST CO DO CZEGO PASUJE ITD. CHORE.
@DrukujTanio podaj mi proszę numer oferty, o którą chodzi.
Móglbym ich kila w ostatnim czasie wymienić ale z dziś 9526753649 tylko że zanim ja omyłkowo zamieniłem na EAN wymyślony przez producenta na potrzeby allegro.
Była ona na EAN 5902659579065
......tylko nie zdają sobie spawy z tego ,,ze takim działaniem robią sobie jeszcze większy bajzel w katalogu , żyjemy w Polsce , położenie geograficzne wymusiło na tubylcach takie , a nie inne zachowana . Czyli krótko @DrukujTanio MASZ ŁEB I / no właśnie to słowo... h czy ch /.... to kombinuj .
Zdecydowanie pisze się przez Ch
@Ian4 w moim dzieciństwie / zapyziała komuna / królowało jednak przez H , później dopiero jakiś gryzipiórek się uczepił i do dzisiaj jest CH
Ale oczywiście odłączą ci produkt, wznowić nie możesz, tracisz w tym czasie klientów i allegro ma to w 4 literach. Za sprzedaż też środków nie wypłacają, powoli to wszystko jest chore. Niszczenie sprzedawców pełna parą.