Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego Allegro nie ma żadnej skali kar dla kupujących, którzy nie zrealizowali transakcji ?!
Mam Pani racje tylko jest jeden mały problem którego jeszcze przed paroma miesiącami nie było ... opłaty , prowizje podniesione , SMART bo musimy im dołożyć, kurier 3,99 , prowizja od .... wybranej wysyłki - czyli wybrał 7 razy z wysyłką przedmiot za 5 zł. a wysyłka 8 zł . czyli 7 razy prowizja od 13 zł . pobrana ok. oni oddadzą ale proszę teraz marnować czas na odzyskanie 0,75 gr. itp itd. Allegro zrobiło się drogie i trudne w utrzymaniu . Szkoda bo to był fajny serwis .
@WIECZOREKPL w 100% się zgadzam. Też uważam że do tej pory allegro było ok ale od ok pół roku (może roku) przechodzą samych siebie i już sami chyba nie wiedzą jakie opłaty jeszcze wprowadzić. Jeszcze chyba tylko prowizji od prowizji tu nie było. Non stop jakieś zmiany dające po kieszeni sprzedającym, A najbardziej mnie irytuje tłumaczenia allegro że to "dla dobra kupujących". Ciekawa jestem czy jeszcze ktoś w te ich brednie wierzy
Dokładnie koszty utrzymania Allegro to terz około 17 -20 %
Trochę za drogo