anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allego nie każe Kupujących, którzy nie opłacili transakcji?

adynix
#8 Zapaleniec#

Dlaczego Allegro nie ma żadnej skali kar dla kupujących, którzy nie zrealizowali transakcji ?!

oznacz moderatorów
42 ODPOWIEDZI 42

WIECZOREKPL
#11 Animator#

Mam Pani racje tylko jest  jeden mały problem którego jeszcze przed paroma miesiącami nie było ... opłaty , prowizje podniesione , SMART bo musimy im dołożyć, kurier 3,99 , prowizja od .... wybranej wysyłki - czyli wybrał 7 razy z wysyłką przedmiot za 5 zł. a wysyłka 8 zł . czyli 7 razy prowizja od 13 zł . pobrana ok. oni oddadzą ale proszę teraz marnować czas na odzyskanie 0,75 gr. itp   itd. Allegro zrobiło się drogie i trudne w utrzymaniu . Szkoda bo to był fajny serwis .

oznacz moderatorów

gemma22
#11 Animator#

@WIECZOREKPL  w 100% się zgadzam. Też uważam że do tej pory allegro było ok ale od ok pół roku (może roku) przechodzą samych siebie i już sami chyba nie wiedzą jakie opłaty jeszcze wprowadzić. Jeszcze chyba tylko prowizji od prowizji tu nie było. Non stop jakieś zmiany dające po kieszeni sprzedającym, A najbardziej mnie irytuje tłumaczenia allegro że to "dla dobra kupujących". Ciekawa jestem czy jeszcze ktoś w te ich brednie wierzy

oznacz moderatorów

WIECZOREKPL
#11 Animator#

Dokładnie koszty utrzymania Allegro to terz około 17 -20 %

Trochę za drogo

oznacz moderatorów