anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro ogranicza ilość wystawianych ofert do 5? Nie rozumiem tego...

Kardama
#8 Zapaleniec#

Dlaczego Allegro ogranicza ilość wystawianych ofert do 5? Nie rozumiem tego... Miałem wystawione kilkanaście ofert tego samego produktu, po nowych zmianach zostało mi 5, reszta została usunięta. Nie bardzo rozumiem celowość takiego działania, chyba im więcej ofert, to tym lepiej, większa widoczność ofert, więcej kupujących może dotrzeć do oferty, korzyści zarówno dla sprzedających jak i dla Allegro, więc po co te ograniczenia?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

milka1234567890
#18 Luminarz#

Tak niestety w katalogu.

oznacz moderatorów

Kardama
#8 Zapaleniec#

No, ale co niestety w katalogu? Niech sobie będzie ten katalog, wykupiłem kody EAN, żeby się nie czepiali, ale dlaczego jest limit na ilość wystawianych ofert?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Kardama żeby nie obciążać nadmiernie  serwerów 

oznacz moderatorów

AquaJungle
#9 Pomysłodawca#

Tak po prostu allegro jakis czas temu juz zrobilo. Do produktu w katalogu moze podpiac max 5 swoich ofert. Jak bedziesz mial wiecej, to odepna od katalogu i zakoncza aukcje. Najprostsza recepta - znajdz cos innego w katalogu. Ofc jesli sprzedajesz towar, ktory sie na to kwalifikuje, czyli jest dostepnych kilka opcji w katalogu dla niego.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

Zrobili tak, bo Chińczycy bez opamiętania, nawet nie mając towaru, wystawiali po kilkadziesiąt ofert i trzeba było pół godziny przewijać, żeby coś znaleźć

oznacz moderatorów