anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego ceny artykułów zmieniają się samoczynnie, bez ingerencji sprzedajacego.

Tuptusie_sklep
#7 Wielbiciel#

Witam społeczność. 

Mam problem z grupą produktów, a mianowicie z cenami, które zmienią sie samoczynnie, od 2 dni obserwujemy, że nadane ceny w sklepie (nadane przez nas) same się zmieniają w ciągu godziny od zmiany. Czy ktoś coś takiego miał?

Pytanie i prośba do @Administratora o zweryfikowanie samoczynnych zmian na naszym koncie. Proszę także o kontakt indywidualny. Ceny zmieniają się w dół i w górę. W dół zmieniają się tak, ze sprzedając musielibyśmy dołożyć do interesu.....

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Tuptusie_sklep Nie jest to możliwe, aby ceny zmieniały się samoczynnie, bo my jako serwis w nie nie ingerujemy. Jeśli chcesz aby nasi doradcy sprawdzili co może powodować Twój problem, skontaktuj się proszę do nas za pomocą tego formularza, ale koniecznie podaj przykładowy numer oferty, której dotyczy ta sytuacja. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MikroLITY
#13 Ambasador#

A może korzystasz z jakiegoś oprogramowania i ktoś włączył synchronizację cen z Allegro?

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Nie wiem czy na allegro jest taka możliwość ,choć na innym portalu gdzie też sprzedaje w mojej kategorii jest możliwość ustawienia samoczynnie zmieniającej się ceny względem cen rynkowych kruszcu z jakiego jest przedmiot aukcji 

oznacz moderatorów