Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WITAM,
jak klienci mogą sprzedających oceniać jak chcą, to czy my ALLEGRO DORADCÓW też możemy tak oceniać? Może wtedy w końcu allegro zrobi porządek z tymi ocenami, możliwość blokowania od razu kupującego, plus możliwość wystawiania ocen kupującemu, tak jak to jest na innych portalach. Biedni doradcy nie mogą nic zrobić, to może będą mogli robić, jak też będą tak traktowani przez nas sprzedających. To my mamy towar który potrzebuje kupujący, kiedy kupujący zacznie szanować sprzedającego. Przez negatywne opinie moja firma na tym portalu jest w plecy bo trzeba zapłacić zamianę opinii.
@Client66566169 mówisz ,że lepiej było za komuny ?
na jakiej podstawie to pytanie ? nie żyłem za komuny.... ale teraz chyba żyje tylko z drugiej strony jest tyrania
@mdrogeria nie którym za komuny było lepiej😉, ale jeśli chodzi o Allegro, to przecież doskonale pamiętasz, że kiedyś można było wystawić opinię kupującemu
nie byłem tu wtedy... wiele mnie ominęło widzę
prawo konsumenta jest straszne w naszym państwie.
@KOGIEL_T pamiętam ,wierszyki od sprzedawców za udaną transakcję i dobrą ocenę 😁
miałem ostatnio podobny problem tylko DORADCA usunął ocenę, klient ją wznowił DORADCA usunął, klient po raz 3 wznowił i KOLEJNY DORADCA już nie usunął i jeszcze stwierdził że ci dwaj poprzedni się pomylili, oczywiście PRZEPROSIŁ MNIE !!!!! RĘCE OPADAJĄ !!!!!
to trzeba było wystawić doradcy opinie. może by pomogło