anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego JAK KLIENTE WYSTAWI NIEGATYWNA NIEPRAWDZIWĄ OPINIE to jest ok dla allegro???

Client66566169
#7 Wielbiciel

WITAM,

jak klienci mogą sprzedających oceniać jak chcą, to czy my ALLEGRO DORADCÓW też możemy tak oceniać? Może wtedy w końcu allegro zrobi porządek z tymi ocenami, możliwość blokowania od razu kupującego, plus możliwość wystawiania ocen kupującemu, tak jak to jest na innych portalach. Biedni doradcy nie mogą nic zrobić, to może będą mogli robić, jak też będą tak traktowani przez nas sprzedających. To my mamy towar który potrzebuje kupujący, kiedy kupujący zacznie szanować sprzedającego. Przez negatywne opinie moja firma na tym portalu jest w plecy bo trzeba  zapłacić  zamianę  opinii.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client66566169 mówisz ,że lepiej było za komuny ?

oznacz moderatorów

Client66566169
#7 Wielbiciel

na jakiej podstawie to pytanie ? nie żyłem za komuny.... ale teraz chyba żyje tylko z drugiej strony jest tyrania

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria  nie którym za komuny było lepiej😉, ale jeśli chodzi o Allegro, to przecież doskonale pamiętasz, że kiedyś można było wystawić opinię kupującemu

oznacz moderatorów

Client66566169
#7 Wielbiciel

nie byłem tu wtedy... wiele mnie ominęło widzę

oznacz moderatorów

Client66566169
#7 Wielbiciel

prawo konsumenta jest straszne w naszym państwie. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T pamiętam  ,wierszyki od sprzedawców za udaną transakcję i dobrą ocenę 😁

oznacz moderatorów

dominika20088
#7 Wielbiciel

miałem ostatnio podobny problem tylko DORADCA usunął ocenę, klient ją wznowił DORADCA usunął, klient po raz 3 wznowił i KOLEJNY DORADCA już nie usunął i jeszcze stwierdził że ci dwaj poprzedni się pomylili, oczywiście PRZEPROSIŁ MNIE !!!!! RĘCE OPADAJĄ !!!!!

oznacz moderatorów

Client66566169
#7 Wielbiciel

to trzeba było wystawić doradcy opinie. może by pomogło 

oznacz moderatorów