Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam ustawione wysyłki 1 dzień roboczy a wysyłam natychmiast czyli wcześniej o dzień, a mimo to mam punkty minusowe za wysyłki nie w terminie między 70 a 85%. Jest też ciągły komunikat (zmień ustawienia wysyłki zgodnie z deklaracją) ?????????????
@fordmk_ Wysyłasz, czy wkładasz do Paczkomatu lub zielonego automatu One Box, zanosisz do punktu?
Sprawdź, czy kurierzy odbierają paczki Allegro One, czy może leżą one w One Box/punkcie 2-3 dni.
A może masz ustawione godziny wysyłki tego samego dnia?
@fordmk_ sprawdziłam Twoją jakość względem nieterminowo nadanych przesyłek. Niektóre z nich nadane były w automatach paczkowych tego samego dnia, jednak najprawdopodobniej po godzinie granicznej i dlatego w drogę wyruszyły już dnia następnego. W tych ofertach miałeś ustawioną wysyłkę tego samego dnia. W innych przypadkach list przewozowy jak i nadanie były po terminie. W tej zakładce znajdziesz szczegółowy raport.
ja tego systemu też nie potrafię rozgryźć, mam 100% wysyłek wysłanych w terminie ale tylko 36% wysłanych szybko, nie wiem o co tu chodzi bo wysyłam prawie wszystkie zamówienia z odbiorem przez kuriera i nijak da się szybciej a tu masz 36%, dla mnie to magia jakaś
@e-technika_pl bo w terminie, to nie to samo co szybko, jak masz ustawione 2 dni i wyślesz jutro, to będzie w terminie, ale nie będzie szybko😉
Do szybko są zaliczane tylko te tego samego dnia zeskanowane przez kuriera. Czyli sprzedaż, wrzucisz do paczkomatu, kurier odbierze i jest szybko, nie odbierze to nie jest. Taki se wymysł Allegro...
Statystyki są losowe nic na to nie poradzisz. Nie dociera do nich, że przy jednakowym sposobie wysyłek i braku punktów minusowych, jakiś potknięć itp konta powinny mieć podobne statystyki, a nie zależeć od tego, o której godzinie klient dokona zakupu... Kupią Ci do południa poziom rośnie, kupią wieczorem to spada... Żenujące podejście do sprzedających.
Ja potrafię mieć cały poziom różnicy na kontach. A wysyłam z nich wszystko tak samo. Drogie Allegro problemu w tym nie widzi...
Wyślesz przed deklarowanym terminem nie ma to żadnego wpływu na twoje statystyki.
Wyślesz po terminie przez 90 dni będzie to ciągnąć się za tobą.