Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego ,allegro blokuje konta skoro mam firmę i stosowne pozwolenia na sprzedaż , a i tak blokują sprzedaż
@zoo-interi to że usunąłeś konta to nie znaczy że nie masz nierozwiązanych problemów 😄
już nic nie założę mamy dobrą sprzedaż na naszych stronach ,a allegro na tym traci bo wszystkie sprawy zostały zakończone ,a konta zostały usunięte z bazy danych by nie było problemów ,a jak komuś nie pasuje ,że sprzedaję na allegro towar to niech osobiście mi to powie w oczy , a nie używa serwisu allegro bo ma problem .
@zoo-interi Z pewnością nie chodzi o Twoje produkty i sprzedaż a te dodatkowe konta w których było coś nie tak i z tego komunikatu nie wynika że sprawy zostały rozwiązane i zakończone. Może napiszesz w czym był problem na tamtych kontach to będzie można mieć jakiś obraz na całość.
nie mam pojęcia co było nie tak ,allegro blokowało konta wiec po co dalej było trzymać lepiej było otworzyć nowe
Allegro zablokowało mi sprzedaż bo sprzedawałem więcej towaru niż oni mieli w swojej ofercie cały czas posyłali bym promował oferty ,a tego nie robiłem system ads sprzedaży na kwotę 250 zł. ,a do zapłaty 75 zł. w tym doliczają darmowe przesyłki dla kupujących ,a w rzeczywistości za wszystko płaci sprzedający z kwoty 40 zł. 6,99 zł. do zwrotu do allegro od 40 zł. prowizja 15 % - 6 zł. towar kosztował mnie 25 zł. gdzie tutaj jest kalkulacja skoro allegro pobiera większą opłatę za prowizję i wysyłkę niż sprzedający zarabia , chyba allegro nie płaci wszystkich podatków bo dodatkowo zarabia na sprzedajacym
Allegro zablokowało mi sprzedaż bo sprzedawałem więcej towaru niż oni mieli w swojej ofercie
Skąd taka informacja?
Widzę co się dzieje , za blokowaliście mi konto bo sami nie mogliście na tym towarze zarobić ? pozwolenia nic u was nie znaczą inni sprzedają towar ten sam nie mając na to pozwoleń i dalej sprzedają jeszcze trochę zaraz zabiorą się i za allegro więcej zgłoszeń wpłynie od przedsiębiorstw i skończy się serwis allegro w Polsce przejmie to nasza partia i wejdą normalne reguły sprzedaży i prowizji od sprzedaży
Po raz kolejny się pytam skąd taka wiedza?
Dostałeś info, ze blokujemy ci sprzedaż, bo sprzedajesz wiecej?
Może czasami lepiej się ujawnić i pokazać twarz z kim piszę ?!
@trans-kraj na pewno nie za to że masz większą sprzedaż 😞 coś musi być więcej ? z promocyjnych promowań nie musisz korzystać, ja też dostaję i nie aktywuje tego 🙂
Jaki ma cel blokować firmy z których allegro żyje ?
@_HolaOla_ @la_nika @mr_oma prośba o rozjaśnienie 🙂
allegro żyje z chińskich towarów które są sprzedawane na allegro ,a co polskie i dobrze jest blokowane czas by allegro przeniosło się już dalej w stronę wschodu bo nie szanuje się tutaj Polskich firm tylko się ich tłamsi i blokuje
tutaj jakaś dziecinada się rozpisuje