Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy może ktoś mi podpowiedzieć dlaczego nie mogę zamówić przesyłki dla klienta. Klient wybrał metodę dostawy paczkomat Inpost a ja mimo podpisanej umowy i załączenia kluczy API nie mogę wygenerować dla niego etykiety na Allegro żeby podłączyć ją do hurtowni dropshippingowej. Cały czas pokazuje mi się komunikat:
ShipX token nie został dodany w ustawieniach konta WZA lub jest nieprawidłowy.
Może jest jakaś konkretna zakładka pod którą muszę te klucze API załączyć?
A połączyłeś konto Allegro z kontem Menedżera Paczek?
A i kupujący wybrał dostawę przez Inpost Paczkomat czy Allegro Paczkomat Inpost? To są dwie różne usługi.
@Harmonia-wnetrza a nadajesz tylko przez allegro ? bo może być kosztowna ta umowa, sprawdź czy koszt abonamentu rozliczają też z wysyłek allegro bo kiedyś można było jak się nadawało poza allegro 😞 wtedy będziesz w plecy o abonament 😞
https://salescenter.allegro.com/orders/settings?sellerId
Z listy po lewej stronie wybierz Umowy własne - Wysyłam z Allegro i kliknij [dodaj nową umowę].
Z rozwijanej listy wybierz przewoźnika InPost i wpisz nazwę umowy – wyświetlimy Ci ją podczas wyboru przewoźnika, gdy będziesz nadawać przesyłkę. Następnie podaj dane do API ShipX InPost.
Następnie kliknij przycisk [dodaj] na dole strony. Po dodaniu umowy, w narzędziu zobaczysz opcję wysyłki na umowie własnej.