anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Allegro zatrudnia jakichś informatyków?

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Pytam gdyż mam wrażenie że nie. Sprawa która ciągnie się od kilku miesiecy. Pierwsze sygnały spadły już tak daleko że odnalezienie ich graniczy z cudem. 

Wystawiam aukcję. Wpisuję nazwę układu scalonego =>  uzupełniam pozostałe parametry => wystaw i kiedy po jakimś czasie  chcę sprawdzić czy została wystawiona to odnajduję ją w zakładce szkice z komunikatem jak na zrzucie.

Zrzuty 2025-05-27 błędy których nie ma komunikat.jpg

A kiedy chcę zmienić produkt na inny to system podsuwa mi produkt który podobno nie pasuje i z powodu którego aukcja znalazła się w szkicach. Chyba nie muszę dodawać że są tam jedynie 3 przyciski połącz z katalogiem, nie łącz z katalogiem i zgłoś błąd w produkcie a przed zatwierdzeniem do wystawienia  otrzymuję komunikat że nie mogę wystawić przedmiotu bez powiązania z katalogiem i tym samym kółko się zamyka.

Zrzuty 2025-05-27 błędy których nie ma.jpg

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kostas11
#21 Demiurg#

@cztery_bez_atu ale masz cierpliwość, jak produkty które mi źle łączyło lub były problemy wywaliłem z oferty Allegro, szkoda mi było czasu na poprawki 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@kostas11  problem w tym, że Ona ma tych scalaków tonami  i chce je sprzedać dopóki jeszcze ktoś to kupuje, więc nie za bardzo może wycofać te produkty😔

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@kostas11  Dokładnie, jest tak jak @KOGIEL_T  pisze.  Musiała bym wywalić 80% asortymentu, a kiedyś ( dawno ) za to zapłaciłam.Przed wywaleniem dobrze było by co nie co jeszcze odzyskać. Na utylizację zawsze jest czas.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu Jeśli uważasz, że jakaś sprawa nie została wyjaśniona lub trwa już bardzo długo, zachęcam Cię do kontaktu przez formularz. Doradcy będą to weryfikować po swojej stronie z działami za to odpowiedzialnymi. Możesz wybrać różne metody kontaktu, w tym rozmowę telefoniczną. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów