Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
chciałem wznowić aukcje ale ale jak wpiszę markę produktu 'Cabletech' to wyrzuca mi komunikat jak wyżej i nie mogę wystawić aukcji, kombinowałem z wszystkimi innymi nazwami to mi każe wpisywać Cabletech i błędne koło się zamyka ponieważ "Parametr Marka - podaj wartość: Wartość jest wymagana"
To łączenie produktów skończy się pewnie tym że wystawie kable bez kodu EAN i z marką "inna" i nie będę miał produktu powiązanego z katalogiem Allegro a powinienem mieć bo poprawnie wprowadzam wszystkie dane
chyba że ktoś ma pomysł jak z tego wybrnąć
@ELEKTROMARKET Jeżeli na liście wyboru podana marka istnieje, to formularz wyrzuci błąd i trzeba ją wybrać z listy zamiast wpisywać ją w polu Inna -> Cabletech. Wystarczy wybrać z listy bo widzę, że w innych ofertach masz ją wybraną poprawnie
Tutaj na przykład jest okej 9650362611
Tutaj masz wartość "Inna" 8616489591, 9650165865
tylko że marki Cabletech nie ma na liście wyboru marek kabli, wpisuje się ja ręcznie a mimo to ją wywala, z poprzednią aukcją nie było problemu ale przy wznowieniu Allegro podsunęło mi zmianę z inną nazwą tego samego kabla i tam było słowo Cabletech w tytule aukcji , nieopatrzenie to zatwierdziłem i pewnie to jest przyczyną moich kłopotów
@ELEKTROMARKET Czekaj, w ogóle nie widzisz tej marki? To może ja źle patrzę 😄
Ja ją widzę w tej kategorii, mogę ją wybrać.
Zakładam, że mówimy o tej samej kategorii.
Nawet w wyszukiwarce produktów znajduje mi produkty z tą marką
[edit]
Chociaż teraz już widzę gdzie może być problem, stworzone produkty są dodane w przeróżnych kategoriach, niektóre mogą nie mieć tej marki na liście. Ech, znów ta produktyzacja, bajzel i ciągłe zgłaszanie błędów : -(
Mistrzu oświeciłeś mnie, ja patrzyłem i nie widziałem, faktycznie jest marka Cabletech na liście, wybrałem i gładko aukcje wznowiłem, pewnie to u mnie objaw bezobjawowego covida był 😉