anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie pojawia się SMART DPD lub UPS przy zakupach powyżej 65zł. Są tylko paczkomaty i punkty

BIO-KIOSK
#9 Pomysłodawca#

Dlaczego nie pojawia się SMART DPD lub UPS przy zakupach powyżej 65zł. Są tylko paczkomaty i punkty

DPD i UPS pojawiają się koszty dostawy 404 zł

W cennikach spełniamy SMART

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@BIO-KIOSK w pierwszej kolejności zweryfikuj ustawienia cenników. Jeśli cenniki są prawidłowo skonfigurowane, a problem nadal występuje, wskaż przykładowe oferty. 

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

BIO-KIOSK
#9 Pomysłodawca#

Jestem na czacie z konsultantem allegro

oznacz moderatorów

BIO-KIOSK
#9 Pomysłodawca#

cenniki sa w porządku.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@BIO-KIOSK 

Pokaż ofertę w której się tak dzieje

oznacz moderatorów

BIO-KIOSK
#9 Pomysłodawca#

Na jednej z ofert waga produktu w katalogu allegro była 536kg, zamiast 0,5kg ,  poprawiłam, być może to było przyczyną, Teraz chyba jest dobrze, bo sprawdzałam na wielu ofertach. Klientka zgłaszała problem. Czekam az mi potwierdzi czy jest już dobrze

oznacz moderatorów

BIO-KIOSK
#9 Pomysłodawca#

Klientka zrobiła zakupy, więc nie wiem, czy konsultant porozumiał sie z informatykami i coś było nie tak w systemie, czy ta waga 536kg miała znaczenie, bo poprawiałam ofertę w trakcie czatu z konsultantem.

oznacz moderatorów

BIO-KIOSK
#9 Pomysłodawca#

Tylko ta sama oferta wchodziła do wysyłki smart do punktów paczkomaty, wiec nie wiem

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@BIO-KIOSK 

Tak patrząc na Twoje cenniki też pomyślałem o wadze. To ciekawe, daj jeszcze raz te 500 kilo, pobawimy się. Może waga nie działa w punktach odbioru. 🙂

oznacz moderatorów