Witam. Dlaczego nie widzę nowych ogłoszeń sprzedażowych w zakładce „Moje produkty”?
Dodałem nowe oferty sprzedaży, jednak nie są one widoczne w sekcji „Moje produkty”. Proszę o informację, z czego to wynika i jak mogę rozwiązać ten problem.
Bo nie są jeszcze zatwierdzone i są w oczekujących, albo zostały odrzucone i są w odrzuconych.
Cześć, @Bierbruder1. Obecnie na Twoim koncie jest dostępnych 47 ofert, możesz to sprawdzić tutaj: https://allegro.pl/uzytkownik/Bierbruder1.
Wszystkie oferty znajdziesz w zakładce Mój asortyment. Upewnij się, że masz ustawiony odpowiedni filtr, aby je znaleźć (Status oferty -> Aktywna).
Jeśli oferty zostały usunięte, proszę o informację, z jakiego powodu zostały usunięte oraz co należy w nich poprawić, aby mogły zostać ponownie wystawione. Jedna z ofert została wystawiona dwa tygodnie temu.
Po co zakładasz nowy temat? Przed chwilą zakładałeś temat o widoczności ofert, jak najbardziej możesz pisać tam.
Cześć, @Bierbruder1. Nie podejmowaliśmy w ostatnim czasie na Twoim koncie takich działań. O które oferty chodzi? Czy możesz podać ich numery?
Chodzi o nr 18224871405 oraz 18281549714