anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego przy próbie wznowieniu ofert jest komunikat "Uzupełnij parametry obowiązkowe: Stan." . w m

pikantnapolska
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, jakiś czas temu zatrzymałem sprzedaż ( urlop ) . Po próbie wznowienia sprzedaży większość ofert nie wznowiła się ( jest opis , że jest błąd przy ofertach "Uzupełnij parametry obowiązkowe: Stan " ) . Po wejściu w edycję w ofertę stan jest uzupełniony jako nowy więc pytanie dlaczego ten komunikat występuje i nie mogę wznowić tych ofert

taka sytuacja zastała mnie po zrobieniu przerwy w sprzedaży i  teraz nie mogę jej wznowić od razu tylko muszę przeklikać kazdy produkt 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@pikantnapolska podaj proszę numer przykładowej oferty 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pikantnapolska
#7 Wielbiciel

prosze 

17434573081

oznacz moderatorów

pikantnapolska
#7 Wielbiciel

17434532792

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@pikantnapolska tak . teraz musisz wszystko przeklikać ręcznie  ,a jakbyś się zainteresował przed urlopem to uzupełniłbyś parametry hurtem 

oznacz moderatorów

pikantnapolska
#7 Wielbiciel

a skad miałem wiedzieć , że cos jest niekompletne skoro wcześniej tak robiłem i nie było problemu . p poza tym jak wejdę w każdą z osobna to parametr jest uzupełniony..... kwestia wejście i przeklinania każdej z osobna bez zmieniania czego kolwiek.  

BTW a czy w akcjach zakończonych mozna parametr hurtem zmienić / przeklikać ?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@pikantnapolska jak to ,,skąd ,, Jesteś przedsiębiorcą więc dla własnego bezpieczeństwa powinieneś o tym wiedzieć , cóż , ,nauka nie idzie w las ,, następnym razem nie popełnisz tego błędu .

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@pikantnapolska w tej sytuacji nie ma niestety możliwości hurtowego uzupełnienia parametrów. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów