Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, jakiś czas temu zatrzymałem sprzedaż ( urlop ) . Po próbie wznowienia sprzedaży większość ofert nie wznowiła się ( jest opis , że jest błąd przy ofertach "Uzupełnij parametry obowiązkowe: Stan " ) . Po wejściu w edycję w ofertę stan jest uzupełniony jako nowy więc pytanie dlaczego ten komunikat występuje i nie mogę wznowić tych ofert
taka sytuacja zastała mnie po zrobieniu przerwy w sprzedaży i teraz nie mogę jej wznowić od razu tylko muszę przeklikać kazdy produkt
@pikantnapolska podaj proszę numer przykładowej oferty
prosze
17434573081
17434532792
@pikantnapolska tak . teraz musisz wszystko przeklikać ręcznie ,a jakbyś się zainteresował przed urlopem to uzupełniłbyś parametry hurtem
a skad miałem wiedzieć , że cos jest niekompletne skoro wcześniej tak robiłem i nie było problemu . p poza tym jak wejdę w każdą z osobna to parametr jest uzupełniony..... kwestia wejście i przeklinania każdej z osobna bez zmieniania czego kolwiek.
BTW a czy w akcjach zakończonych mozna parametr hurtem zmienić / przeklikać ?
@pikantnapolska jak to ,,skąd ,, Jesteś przedsiębiorcą więc dla własnego bezpieczeństwa powinieneś o tym wiedzieć , cóż , ,nauka nie idzie w las ,, następnym razem nie popełnisz tego błędu .
@pikantnapolska w tej sytuacji nie ma niestety możliwości hurtowego uzupełnienia parametrów.