Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego sprzedający nie ma prawa do odpowiedzi, w komentarzu do swojej oferty?
@Wilczekstepowy bo to jest opinia do produktu, i wyświetla się u wszystkich co sprzedają ten produkt, a jeśli w opinii jest coś nie na temat przedmiotu, zgłoś 🙂
Zgłaszanie takich rzeczy to zazwyczaj walka z wiatrakami, jak Allegro na coś się uprze to koniec.
Masz ale w komentarzu o sprzedającym, natomiast o produkcie -nie, ponieważ jest on widoczny u wszystkich sprzedających to samo.
bo taka jest polityka allegro
@LEW433 allegro podpisuje czyjego sprzedawcy dotyczy opinia o produkcie
więc nic nie stoi na przeszkodzie by ten sprzedawca mógł odpisać na taką opinię
np: podobno wg prawa sprzedawca odpowiada za sprzedany produkt - tutaj tego nie widać
dlaczego sprzedawca nie może odpisać: "kupując u mnie - masz pewność jakości, wymieniam ten produkt natychmiast na na nowy"
@Wilczekstepowy zgodnie z polityką allegro, twój kolega może u ciebie kupić produkt i napisać
"opinie innych są nieprawidłowe - ja kupiłem produkt u sprzedawcy xyz - towar jest wspaniałej jakości, ja jestem zadowolony"
Tak, przydałaby się opcja odpowiedzi.
Właśnie mi chodzi o opinie o produkcie.
I jeszcze jedna sprawa, że na mail przychodzą tylko powiadomienia, gdy kupujący doda opinię o sprzedawcy, a opinię o sprzedawanym produkcie już nie. A mogłaby przychodzić skoro teraz wiadomo o jakiego sprzedawcę chodzi.