Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chybiałbym się dowiedzieć dlaczego wypłata środków przez Przelewy24 trwa 24 godziny? Wypłaciłem środki o 9:21 a środków jak nie było tak nie ma do tej pory na moim koncie, po kontakcie z Allegro usłyszałem od konsultanta, iż to trwa 24 godziny. Dlatego też pragnę zwrócić uwagę sprzedawców, iż Allegro i Przelewy24 używają swej dominującej pozycji i traktują po macoszemu Sprzedawców dodatkowo na tym korzystając z środków zgromadzonych na kontach Sprzedawców przetrzymując je bezpodstawnie!!!!!!
Wydaję mi się, że pora upomnieć się o swoje i wymusić na Allegro zmiany.
@pulkownik66 to się liczy w prędkości transferu przy kliknięciu ENTER 😉
@Rocky1982Maya Nie, chcę Ci powiedzieć, że być może przelewy z takich korporacyjnych molochów jak allegro idą poza standardowymi sesjami elixir.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Knowhere "Wiesz czym są sesje elixir?"
Wpłatę z Dotpaj zawsze mam rano o 8.00😉
@aragil Jak robię komuś przelew BLIK na telefon (albo ktoś mi), to kasa dochodzi jeszcze szybciej, bo raptem w kilkanaście sekund😉
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Rocky1982Maya sama nazwa ,,przelewy24,, powinna dać Ci do myślenia .
Tak daje mi, wydaje mi się, że sugeruje, iż jest to nowoczesna platforma to robienia przelewów 24 na dobę Mądralo??????????
A Tobie z czym ona się kojarzy????? Z tym, że przelew trwa 24H to gratuluję logiki 😂
Odpowiedz jest bardzo prosta otóż po rozmowie telefonicznej z Przelwey24 usłyszałem, że robią przelew następnego dnia roboczego zleceniu wypłaty przez sprzedawcę na Allegro zapytałem dlaczego i to mnie powaliło ano dlatego, że taki jest wymóg Allegro w zawartej umowie miedzy Przelewy24 a Allegro i Regulaminem na Allegro załącznik 7a i 7b. Czyli to Allegro godzi się na to aby Sprzedawcy otrzymywali swoje środki z opóźnieniem!!!!!!
Allegro jest mistrzem w zmianie regulaminu, w ciągu roku jest ich kilka.
To pytam się dlaczego Allegro nie chce dokonać zmiany w Regulaminie i pomóc Sprzedawcom zwłaszcza, że trwa Pandemia i wszyscy się borykamy z kłopotami, tak aby poprawić płynność finansową swoich klientów????????????
Zero reakcji ze strony Allegro👎
.
no przecież masz w tytule "Przelewy24" to idą 24, i tak lepiej od POCZTEX48, który idzie 72-96 godzin hehe
Pozwól, że nie będę się z Tobą spierał - nie mój poziom. Jeśli uważasz, że wypłata Twoich środków powinna trwać tak długo to Twoja sprawa.
Sytuacja trwa już kilka lat na allegro. W skrócie: najpierw pośrednik PayU był dobrowolny a teraz obowiązkowy i doszedł jeszcze Przelewy24. Pośrednik ma konta w każdym z banków i robiąc szybki przelew przelewasz do tego samego banku co Twój, dzięki czemu dociera on od razu.
Jednak później pieniądze te trafiają na lokaty nocne, na których właściciel konta zarabia niewielki %.
Nie ma przeszkód aby wypłacane pieniądze były natychmiast z banku tego samego co odbiorca. Tu tylko chodzi o to, że pośrednik by nie zarobił na tym.
Zwłaszcza, że Przelewy24 słyną z tego, że na innych platformach pieniądze są od razu na koncie.