Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wszystkie rzeczy jakie wystawilam zniknely
@mena992 a może było na określony czas wystawione ?
Nie. Zawsze były wznawiane lub sama to robiłam. Teraz musze od nowa wstawiać ogłoszenia 🙈
Dokładniej. Od ponad 2 lat sprzedaje na allegro. Wszystko co było wystawione zniknęło nie ma tego nigdzie. Muszę od nowa teraz wstawiać wszystkie rzeczy
Może Ci konto zawieszono?
@mena992 A może po prostu dokładniej opiszesz, żebyśmy nie musieli się domyslac?
@mena992 Może nie na to konto się zalogowałeś(aś) ? 😉
Mam aż całe jedno konto na allegro o 4 lat. I od ponad 2 wystawiam rzeczy na sprzedaż. Zawsze same się wznawiały lub sama to robiłam. Wszystkie rachunki opłacone 🙂
@mena992 ile czasu temu miałaś wystawione? Aukcje mogą być już zarchiwizowane jako nieaktywne.
@mena992To była tylko jedna opcja z możliwych, inne podali Ci inni. Sprawdź pocztę czy nie dostałaś mejla o zablokowaniu konta czy coś w tym rodzaju.
Nic nie dostałam. Rachunki opłacane regularnie. No nic zostało mi jedynie od nowa wrzucić ogłoszenia. Dziękuję
@mena992 Może ktoś miał dostęp do Twojego konta i zrobił Ci kawał? (zmień hasło dla bezpieczeństwa) to nic nie kosztuje a może pomóc 😉
@mena992 Na koncie, z którego piszesz, widać oferty. Nie masz do nich dostępu w zakładce Moja sprzedaż?
Widnieją bo dodaje wszystko powoli od nowa. W Moja Sprzedaż nie ma nic co było wcześniej. Zostało mi właśnie nic innego jak od nowa dodawać to co mialam.
@mena992 Zniknęły oferty, które były aktywne czy zakończone?