Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący kupił ode mnie towar . Nie mogę wydrukować listu ponieważ " Dostawa i jej koszt ustalane ze sprzedającym " tak mam napisane przy adresie dostawy . O co chodzi ? Czy może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi ?
Masz tak ustawiony cennik, musisz dogadać się z kupcem co do kosztów i dostawy 😉
nie prawda wujek, jak nie ma wysyłek, wtedy pojawia się taka opcja 😕
To jest nie możliwe abym. Miała coś takiego ustawione. Przez 1.5 roku nic mi się takiego nie wyświetlilo.. A wysyłam paczek sporo .
@konto zamknięte @sagarysklep To się pojawia jak nie masz wspólnego cennika dla wszystkich aukcji i klient kupuje na dwóch i system nie jest w stanie ustalić wspólnej dostawy wyskakuje taka opcja 🙂
Kupujący sobie sam wpisał koszt - jest taka funkcja - było tutaj opisywane jak to wyłączyć - ja sobie chwalę tą opcję jako sprzedawca - bo ogarnięci Kupujący wpisują sobie tutaj koszt jeżeli system wypisze jakąś abstrakcyjną kwotę
ale nie działa to w promowanych przez allegro ofertach wysyłek
np: jak Kupujący wpisze sobie zero zł to nie oznacza że dostanie wysyłkę smart
Właśnie i pewnie kupujący tak zrobił . Dziekuję za pomoc . Dla mnie to bardzo ważne pozdrawiam serdecznie
@sagarysklep musisz coś mieć w cenniku ustawione że wyskakuje taka opcja:
Łączenie cenników nie zadziała, jeśli nie mają one żadnej wspólnej metody dostawy - wtedy kupujący zawsze będzie miał możliwość wpisania kosztu dostawy ręcznie, bez względu na ustawienia. W tym przypadku kupujący powinien wcześniej ustalić ten koszt z Tobą.