anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostawa w sobotę

petinek_pl
#13 Ambasador

Czy na allegro sprzedawca ma mozliwosc dodania opcji dostawy w sobotę? Jesli tak to jakimi metodami i jaki to dodatkowy koszt. Oraz w ogole jak to wygląda. Nigdy tego nie stosowałam więc pytam tych co znają temat 😜

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@petinek_pl do paczkomatu INPOST ! / nie mylić z innymi boxami / nadane przed graniczną w piątek dostarczane są w soboty , Orlen podobnie i niby działa  , ale nie mam zaufania więc nie włączyłem , niby DHL box i punkty , ale tego nigdy nie włączę 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@petinek_pl InPost Orlen w standardzie doręczają w soboty do automatów, więc nic nie musisz robić 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 podejrzewam ,że @petinek_pl chodzi o info dla klienta , w ustawieniach dostawy dodajesz kolejny dzień 

oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador

@mdrogeria no ale jak dodam sobotę to ktos zamowi w piątek wieczor i będę musiala dodac dzien pracujący w sobotę i to wysłać. Chodzi o samą dostawę, nie wysyłkę. Aby klient widzial ze dostawa w sobotę.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@petinek_pl tak , jak dodasz wysyłkę w sobotę to musisz wysłać w sobotę . Teraz chyba trybię o co Ci chodzi ...chcesz żeby klient widział ,, dostawę w sobotę ,, tak... zrobisz to , ale tylko z deklaracją wysyłki natychmiast lub 1 dzień .

oznacz moderatorów