anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DPD - problem z nowym formularzem wysyłek

renaII
#8 Zapaleniec#

I tak sobie mieli, mieli, mieli i zmielić nie może. Czy ktoś ma podobny problem z nowym formularzem wysyłek DPD? Pliki cookies czyszczone itp. Ten sam problem na trzech różnych przeglądarkach. Z "usprawnienia" mamy tyle, że i tak po staremu dodajemy wysyłki.

Bez nazwy-1.jpg

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@renaII dziękuję za zrzut. Czy mogę poprosić Cię o wskazanie numeru zamówienia przy którym napotkałeś ten problem? Skonsultuję to z odpowiednim zespołem! 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

renaII
#8 Zapaleniec#

Niestety dotyczy to każdej przesyłki DPD, którą próbujemy utworzyć. Jeszcze nam się nie zdarzyło, żeby nowy system zafunkcjonował a mamy 10-30 paczek DPD dziennie.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@renaII dziękuję, przekazałam te informację do działu technicznego, który przyjrzy się sprawie. Dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź! 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

renaII
#8 Zapaleniec#

Problem nadal nie został rozwiązany...

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@renaII dziękuję za Twoją wiadomość! Przypomniałam się w tej sprawie i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

renaII
#8 Zapaleniec#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Wracamy z tematem po raz trzeci...

Mamy od momentu zmiany generowania wysyłek DPD problem z generowaniem etykiet "po nowemu". Za kilka dni wyłączycie tę możliwość generowania jeszcze w starej wersji i w jaki sposób mamy sobie radzić?

Problem występuje na różnych komputerach, różnych przeglądarkach i w różnych lokalizacjach, zatem ciężko uwierzyć, że problem leży po stronie nas jako sprzedającego. Prosimy tym razem o PILNE i POWAŻNE potraktowanie tematu.

Poniżej screen. Przeglądarki ciągle "mielą" dane i nie generują żadnych wysyłek.

01.jpg

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@renaII bardzo mi przykro, ale problem nie został jeszcze rozwiązany. Dział techniczny pracuje nad naprawą. Bardzo proszę o korzystanie ze starej wersji narzędzia. Do czasu wyłączenia starej wersji, nowa będzie umożliwiała nadawanie przesyłek bez problemów. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@renaII wciąż pracujemy nad rozwiązaniem problemu, przepraszam, że to tyle trwa. 
Czy mogę poprosić Cię o informację czy w nowej wersji narzędzia w zakładce książka adresowa - Wysyłam z Allegro masz wpisanych kilka adresów lub powielone adresy? 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

instbud
#11 Animator#

witam, u mnie generuje normalnie, natomiast nie dodaje numerów przesyłek do systemu allegro, i wiszą jakby nienadane

oznacz moderatorów

renaII
#8 Zapaleniec#

Jeden adres, domyślny.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@renaII dziękuję za odpowiedź! Przekazałam ją do działu technicznego, dam znać, gdy dowiem się czegoś więcej w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów