Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, czy odnotowaliście też spory spadek sprzedaży (u nas aż 40%) od świąt?
Martwię się i analizuję, ale wizyt jest sporo, zakupów mniej. Co jest dziwne, bo nigdy nie było problemów ani konkurencja nie ma tańszych alternatyw.
Czy tak zawsze jest w okresie świąteczno-majówkowym? Czy to może ze względu na "awarię katalogu"?
A czy może to u nas jest coś nie tak? to nasz pierwszy taki okres, więc bądźcie wyrozumiali 🙂
@termiczne masz typowe produkty które można kupić za grosze na Chińskich platformach, jedna z nich już przeskoczyła Allegro pod względem odwiedzających użytkowników 😞 Jak allegro nie przystopuje ze zmianami i kombinowaniem strzeli se w drugą kostkę a odczują i już odczuwają sprzedawcy 😞 masz przykładowe ofery o połowę tańsze niż u Ciebie 🙂
nie mówię tylko o tych, piaskownice, hamaki, markizy... to też odnotowało znaczący spadek sprzedaży
@termiczne ja Ci dałem przykład ogólnego problemu a nie porównywałem oferty 🙂 allegro u mnie tak sobie a w sklepie internetowym oraz inny portal odnotowuje wzrost 🙂
Druga sprawa piaskownica - wysyłka kurierem ? allegro ukrywa jakim, ja osobiście już nie kupuje towarów z wysyłką kurierem bo nie mogę wybrać tego co mi pasuje 😞
@kostas11 myśle że masz racje. Handel produktami importowanymi na allegro bedzie dobiegal konca. Moze to i lepiej.....
na allegro tak , w innych miejscach nie
witaj; u mnie to samo, dokładnie od świąt, co do dnia, od wtorku lipa przez całe dwa dni, dzisiaj już lepiej ale dwa dni totalnej posuchy; coś w tym jest ale co dokładnie?! tego chyba jeszcze nikt nie rozgryzł... także nie jesteś sam/sama; ostatnio coś takiego miałem chyba w październiku 2024 ale to minęło po jednym dniu i potem dosłownie sprzedaż wystrzeliła, nie wiem jak będzie tym razem...
Tragedia z Allegro jest. Wyświetlenia w dół pomimo większej kasy na reklamę i promowania, do tego od stycznia mam 100% więcej towaru wystawione.
Jak już ktoś kupi to sobie jaja robi albo nie odbiera z paczkomatu, albo zgłasza zwrot w ostatni dzien i odsyła w praktycznie ostatniej możliwej chwili przed wygasnieciem kodu zwrotu.
To co się wyprawia to są jaja totalne tutaj.
Wszędzie wzrosty, na allegro są wzrosty ale wydatków.