anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dynamiczne CPC czy ręczne?

JOLLBY
#1 Nowicjusz

Witam 

Od jakiegoś tygodnia zmagam się z drastycznym spadkiem zamówień.

Zastanawiają mnie pewne powiązania.

1. Jakiś czas temu na ADS ustawiłem dynamiczne CPC - możliwy chwilowy wpływ na spadek sprzedaży?

2. Miesiąc w tym roku jest o około 20% lepszy od tego samego miesiąca zeszłego roku stąd przystopowanie sprzedaży? (to chyba takie domysły)

3. Wpływ okresu na spadek sprzedaży. Możliwy spadek z uwagi na np marzec.

Ale ogólnie zastanawia mnie to czy dynamiczne CPC poprawiło Wam wyniki czy wręcz zmniejszyło widoczność ofert?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

-Outlet-Butik-
#12 Orędownik

ads to ładowanie pieniedzy w błoto - z moich X letnich doświdczeń - nikt Ci sie nei przyzna - masz widełki na sprzedaż - nigdy nie sprzedaż wiecej - bo jest XXXX innych  - i oni też coś muszą sprzedać - aby sie nie wycofali. Jest tz. torcik i do niego XXX "Klientów" - każdy musi zjeść łyżkę - ale się nei naje. Igranie z ognień - lepiej zainwestować w ADS - ale na swoim sklepie.Allegro robi wszystko aby sprzedawca był coraz bardziej anonimowy - stad zapomnij ,że Klient wróci - kotoś inny zrobi cenę o 10 groszy taniej i kupią uniego - przecież on się wyświetli nie ty.

Anonimowość - to niszczy Allegro.

ps. wczoraj dzowniła mi jakaś miła Pani z agencji co robią Ads-y dla Klioentów Allegro - jak powidziałem jej ,że nie zamierzam inwestować niz zł wiecej w tej portal - tylko się zaśmiała i powiedziała - doskonale wiem co Pan ma na myśli 😄

oznacz moderatorów