Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący napisał do mnie we wszystkich możliwych miejscach tą samą wiadomość. Odpowiedziałem a dziś dostaję info że nie odpowiedziałem w dyskusji w terminie. Wchodzę na allegro klikam "dyskusje" a tam wszystko "rozwiązane" i wisi mi tylko reklamacja. Jak mam odpowiedzieć na dyskusję gdy nawet nie wiem że taka jest? Oczywiście pojechało mi po jakości sprzedaży. Proszę o wyjaśnienie sytuacji
Dyskusja jest ukryta w reklamacji jako "chat z kupującym" Odpowiedziałem kupującemu we wiadomości więc uznałem że jest ok a dziś się okazuje że "chat z kupującym" ukryty na dnie info o reklamacji to dyskusja. Brak info w zakładce "dyskusje" a info o tym że kończy mi się czas dostałem o 3 w nocy. Niektórzy wtedy śpią.
Wypowiedzieliśmy się w dyskusji. Natomiast jeśli chodzi o Twoją jakość sprzedaży - daj mi jeszcze chwilę, działam w temacie.
Dzięki. Czekam na info
Czy możesz przekazać komuś żeby poprawić tą funkcjonalność? W zakładce dyskusje nie mam żadnej aktywnej a jednak mam. Fajnie było by na przyszłość wiedzieć i to niekonicznie w taki sposób jak dzisiaj.
Nadal nie poprawione i wszystko wyświetla mi na zielono "rozwiązane" mimo że dyskusja trwa. Jakość oczywiście dalej szoruje po dnie. W końcu to sprzedawca powinien domyślić się że "rozwiązane" znaczy że dyskusja w toku i że w ogóle taka dyskusja istnieje. Jak ja kocham allegro.
Dziękuję za info i przepraszam za niedogodność. Już działam w Twojej sprawie, proszę o cierpliwość.
tak, wydanie decyzji reklamacyjnej pokazuje " rozwiązane" A dyskusja trwa sobie dalej... totalnie się idzie w tym pogubić. Bo a nóz akurat klient coś tam napisze..
@gdvorek niech to poprawią bo wygląda to tak ze dziennie musze przeklikiwać 3-4 strony dyskusji i reklamacji , otwierać każdą nawet jak ma status rozwiazana.. Bo gdzieś zawsze schowa sie jakas wiaodmość od klienta.
Dla przykładu np wydalam decyzje pozytywna, przeklikałam ten wasz formularz , dopytuję o coś klienta on odpowiada i tego nie widać !
Czasem coś się świeci w powiadomieniach ze niby jest jakaś wiadomosć, wchodze w te dyskusje i reklamacje i przy żadnym okienku nie ma " 1 nowa wiaodmosc" klikam pokolei kazdą i jednak sie znajduje..
A potem bedziecie za brak dopowiedzi karać sprzedawców za coś co nie jest kompletnie ich winą, bo to wasz system nie wyswietla odpowiednio..
Kiedyś mozna było filtrowac nieodczytane wiadomości a teraz co..
Jest tylko czekajace na odpowiedź.. filtruje sobie ale tam nic nie wymaga odpisania, po prostu jeszcze nei wydałam tam decyzji reklamacyjnej. totalny bajzel..
Najgorsze jest to że dyskusja jest o prostu ukryta. Ja nie wiedziałem że mam jakąś dyskusję a dowiedziałem się jak mi pojechało po opinii. Niech dyskusje są jako dyskusje i są widoczne a nie "chat z kupującym" Chat uznałem za zwykłą wiadomość którą oczywiście od kupującego też dostałem (bo skoro można napisać w 10 miejscach to kto zabroni) i na nią odpowiedziałem.
@gdvorekCzy udało się coś ustalić? Wiem że prosiłeś o cierpliwość ale właśnie się zaczyna kończyć. Kupujący w dyskusji pisze do allegro i rozmawia z wiadomościami pisanymi przez bota a ja widzę coraz niższą ocenę jakości. Wychodzi na to że "jakość sprzedaży" polega na tym że codziennie trzeba pisać do wszystkich nawet jeśli niema takiej potrzeby. Proszę o PILNE wyjaśnienie sprawy bo za chwilę jakość mi spadnie poniżej dopuszczalnej.
Cześć! Bardzo dziękuję za cierpliwość. Udało mi się ustalić, że dyskusja zostanie wykluczona z jakości. Właśnie w zgłoszeniu 54660507 przekazałem prośbę o wykluczenie jej i nadałem sprawie priorytet. Otrzymasz potwierdzenie mailowo.
Otrzymałem informację, że dyskusja została wykluczona i jutro nie będzie liczyła się do jakości.