anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Działanie allegro - reklamacje

yamahaa1
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry,

Co jest grane z Allegro? Mamy kolejną sytuację, gdy klienci składają reklamacje a my w ogóle nie dostajemy powiadomienia o pojawieniu się problemu. Powiadomienie nie pojawia się ani w zakładce czaty ani na dzwonku powiadomień. Aktualnie mam zgłoszoną reklamację z 25.01 i dzisiaj przez przypadek wchodzę w zakładki reklamacje czy zakończone są stare sprawy a tu nowa reklamacja z 25. Sprawdzam czaty, dzwonek powiadomień, nawet w lewej zakładce nie ma ikonki, że jest jakieś nowe powiadomienie. Końcem grudnia podobna sytuacja - powiadomienie pojawiło się gdy klient po 12 dniach zapytał co z jego reklamacją. Wtedy ku naszemu zdziwieniu pojawiły się powiadomienia wszędzie z informacją o wiadomości klienta po 12 dniach a nie było powiadomienia z dnia złożenia reklamacji. Co łączy te dwa przypadki - Chatbot Allina - nie wiem po co "ona się wtrąca" w to. Dla mnie jest to wada systemu bo gdy pisze Chatbot Allina na reklamacjach nie pojawiają się powiadomienia nigdzie, dopiero jak odezwie się klient, jeśli się odezwie, pojawiają się nowe. Miał ktoś podobnie?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @yamahaa1. Widzę, że 25 stycznia o 12:07 wysłaliśmy do Ciebie wiadomość mailową z informacją o nowej reklamacji, jednak nie widzę informacji o wysłanym powiadomieniu. Skonsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją dostanę.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów