anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzial bezpieczeństwa powiazuje moje konto uzywane od 12 lat z kontem ktre nifdynie bylo uzywane i za

kelakreo
#7 Wielbiciel#

Witam .Allegro kolo miesiąc temu założyło mi blokadę za  to że nie mogłem. Natychmiastowo odpowiedzieć klientowi , ja raz w miesiącu wyjeżdżam do Hiszpanii po towar i nie jestem w stanie odpowiedzieć nieraz przez kilka dni . Sprawę uregulowałem i wtedy dział bezpieczeństwa zapytał się mnie o konto które kiedyś założył mój pracownik na moje dane ale nigdy konto nie działało aż do dzisiejszego dnia . Allegro powiązało moje konto które funkcjonuje od 12 lat i kontem które nigdy nie chodziło i je zblokaowalo .skaldalem.wyjasnienia wiele razy do tego wydlalem na prośbę Allegro mój dokument tożsamości,  prawdopodobnie Allegro ma mój stary dokument i powiedzieli z enie jest zgodny . Z powodu blokady która trwa jiz kolo.miesiaca.mam.spore.pronlemy finansowe,  4 dzieci na utrzymaniu I nie wiem co dalej robić. To jest jakaś paranoja . Jak mona zblokowac konto za cos takiego .jedna z drugim nie ma.zadnego powiazania

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

Niestety, ale tutaj nikt i nie pomoże, jedynie dział bezpieczeństwa ma moc nakładania i zdejmowania blokad

oznacz moderatorów

kelakreo
#7 Wielbiciel#

Ale oni juz kolo 3 tygodni nic nie mogą zrobic , proszę ich o pomoc i nic

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@kelakreo tematami sankcji na koncie zajmuje się wyłącznie dział bezpieczeństwa, dlatego zachęcam do kontynuowania korespondencji mailowej. 

Basia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

kelakreo
#7 Wielbiciel#

Bym chcial ale widocznie nie chcą pomóc w tej sprawie

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tam nie ma ludzi, oni nie słuchają.

oznacz moderatorów

kelakreo
#7 Wielbiciel#

Zauważyłem i widzę ze jestem bez silny im nie zależy na kliencie