anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzial bezpieczeństwa powiazuje moje konto uzywane od 12 lat z kontem ktre nifdynie bylo uzywane i za

kelakreo
#7 Wielbiciel#

Witam .Allegro kolo miesiąc temu założyło mi blokadę za  to że nie mogłem. Natychmiastowo odpowiedzieć klientowi , ja raz w miesiącu wyjeżdżam do Hiszpanii po towar i nie jestem w stanie odpowiedzieć nieraz przez kilka dni . Sprawę uregulowałem i wtedy dział bezpieczeństwa zapytał się mnie o konto które kiedyś założył mój pracownik na moje dane ale nigdy konto nie działało aż do dzisiejszego dnia . Allegro powiązało moje konto które funkcjonuje od 12 lat i kontem które nigdy nie chodziło i je zblokaowalo .skaldalem.wyjasnienia wiele razy do tego wydlalem na prośbę Allegro mój dokument tożsamości,  prawdopodobnie Allegro ma mój stary dokument i powiedzieli z enie jest zgodny . Z powodu blokady która trwa jiz kolo.miesiaca.mam.spore.pronlemy finansowe,  4 dzieci na utrzymaniu I nie wiem co dalej robić. To jest jakaś paranoja . Jak mona zblokowac konto za cos takiego .jedna z drugim nie ma.zadnego powiazania

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

Niestety, ale tutaj nikt i nie pomoże, jedynie dział bezpieczeństwa ma moc nakładania i zdejmowania blokad

oznacz moderatorów

kelakreo
#7 Wielbiciel#

Ale oni juz kolo 3 tygodni nic nie mogą zrobic , proszę ich o pomoc i nic

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@kelakreo tematami sankcji na koncie zajmuje się wyłącznie dział bezpieczeństwa, dlatego zachęcam do kontynuowania korespondencji mailowej. 

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kelakreo
#7 Wielbiciel#

Bym chcial ale widocznie nie chcą pomóc w tej sprawie

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tam nie ma ludzi, oni nie słuchają.

oznacz moderatorów

kelakreo
#7 Wielbiciel#