Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam .Allegro kolo miesiąc temu założyło mi blokadę za to że nie mogłem. Natychmiastowo odpowiedzieć klientowi , ja raz w miesiącu wyjeżdżam do Hiszpanii po towar i nie jestem w stanie odpowiedzieć nieraz przez kilka dni . Sprawę uregulowałem i wtedy dział bezpieczeństwa zapytał się mnie o konto które kiedyś założył mój pracownik na moje dane ale nigdy konto nie działało aż do dzisiejszego dnia . Allegro powiązało moje konto które funkcjonuje od 12 lat i kontem które nigdy nie chodziło i je zblokaowalo .skaldalem.wyjasnienia wiele razy do tego wydlalem na prośbę Allegro mój dokument tożsamości, prawdopodobnie Allegro ma mój stary dokument i powiedzieli z enie jest zgodny . Z powodu blokady która trwa jiz kolo.miesiaca.mam.spore.pronlemy finansowe, 4 dzieci na utrzymaniu I nie wiem co dalej robić. To jest jakaś paranoja . Jak mona zblokowac konto za cos takiego .jedna z drugim nie ma.zadnego powiazania
Niestety, ale tutaj nikt i nie pomoże, jedynie dział bezpieczeństwa ma moc nakładania i zdejmowania blokad
Ale oni juz kolo 3 tygodni nic nie mogą zrobic , proszę ich o pomoc i nic
@kelakreo tematami sankcji na koncie zajmuje się wyłącznie dział bezpieczeństwa, dlatego zachęcam do kontynuowania korespondencji mailowej.
Bym chcial ale widocznie nie chcą pomóc w tej sprawie
Tam nie ma ludzi, oni nie słuchają.
Zauważyłem i widzę ze jestem bez silny im nie zależy na kliencie