Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Od tygodnia nie mogę się porozumieć z waszą pomocą.
Chodzi o wznowienie zakończonej oferty. Nie mogę tego zrobić bo wywala błąd
""Wystąpił błąd
W tytule i/lub parametrach oferty umieszczasz nazwy marek, które nie dotyczą przedmiotu. Działanie takie powoduje manipulowanie wynikami wyszukiwarki ofert w Allegro oraz znacznie utrudnia kupującym dotarcie do interesującego ich przedmiotu. Usuń z tytułu i/lub parametrów niedozwolone zapisy. Jeżeli w ofercie są już dokonane zakupy i chcesz edytować tytuł, skontaktuj się z nam.
"
Skontaktowałem się z Wami i to jest drogą przez mękę.
Nr sprawy: 21940907
Odp 1.
"Niezwłocznie skieruję prośbę do naszego zespołu o umożliwienie Panu dokonania zmiany tytułu oferty, poproszę jedynie o podanie nowego tytułu oferty, jaki chciałby Pan w niej ustawić. "
Podałem nowy tytuł
Odp. 2
"Gdy oferta jest nieaktywna, tylko Pan może edytować tytuł oferty.
Liczę, że udało mi się Pani pomóc i wyjaśnić zaistniałą sytuację. Jeśli jednak w przyszłości pojawią się kolejne pytania, zachęcam do ponownego kontaktu. "
No więc nie mogę bo oferta ma już kupione sztuki
Odp. 3
"Zgłosiłam zmianę nazwy do tej oferty.
Sugeruję jednak ją aktywować, by system mógł wprowadzić zmiany.
Liczę, że udało mi się Pani pomóc i wyjaśnić zaistniałą sytuację. Jeśli jednak w przyszłości pojawią się kolejne pytania, zachęcam do ponownego kontaktu. "
Przecież nie mogę aktywować bo z tym problemem przyszedłem po pomoc
Odp. 3
"Zapoznałam się z Pana sprawą.
Żeby zmienić nazwę, to oferta musi zostać zatrzymana przez nasz dedykowany dział.
Proszę zgłosi przez opcję ,,Zgłoś naruszenie zasad'', prośbę o zatrzymanie oferty do edycji tytułu
W razie jakichkolwiek pytań pozostaję do Pana dyspozycji. :)"
Zgłosiłem 6 dni temu cisza. Wysyłam prośbę o przyspieszenie sprawy
Odp 4.
|"Przesłałam ponaglenie do odpowiedniego działu. Mam nadzieję, że to pomoże w tej sytuacji.
Jeżeli nie będzie efektów- proszę o ponowny kontakt. Będę interweniować.
W razie jakichkolwiek pytań pozostaję do Pana dyspozycji. :)"
Minęły kolejne 4 dni i nic.
Może tu uda mi się uzyskać pomoc.
@www_imat_pl oczywiście, postaram się pomóc. Już konsultuję tą sprawę i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź!
@www_imat_pl A nie prościej będzie zakończyć aukcję i skorzystać z "wystaw podobną" I podczas wystawiania zmienić te parametry, które sobie życzy Allegro. To tylko automaty do tego słabo zaprogramowane, dla których 1 i -1 to jest to samo.
@www_imat_pl otrzymałam odpowiedź, że Twoja prośba została zgłoszona. Jeśli nowy tytuł zostanie zatwierdzony, zostaniesz poinformowany o zatrzymaniu ofert drogą mailową, to umożliwi zmianę tytułu.
Kolejny tydzień....Nadal nic. Żadnej informacji.
@www_imat_pl, otrzymałam informację, że dziś o 15 oferta została zakończona - powinieneś otrzymać mejla. Mogę Cię prosić o sprawdzenie?
Tak. W końcu znalazła się kompetentna osoba która wiedziała co zrobić. Przez 2 tyg inni błądzili jak we mgle.