Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Otrzymałem od Inpostu fakturę za listopad. Wydawała mi się niska. Po sprawdzeniu okazało się że zawiera tylko doładowania do 18 listopada. Doładowań od 19 nie uwzględniono. Też tak macie ? Wysłałem meila na 'faktura.elektroniczna@paczkomaty.pl' ale na razie bez odpowiedzi.
@marcinvol
Uprzejmie informuję, że adres faktura.elektroniczna@paczkomaty.pl jest dedykowanym adresem do zgłaszania uwag dotyczących otrzymanych faktur za doładowanie.
Prosimy o uzbrojenie się w cierpliwość. Jeżeli nie otrzyma Pan odpowiedzi w najbliższych dniach, prosimy o przesłanie zgłoszenia na pomoc@inpost.pl wraz ze zrzutem ekranu otrzymanej faktury oraz opisem sytuacji.
W imieniu firmy InPost przepraszam za utrudnienia.
Dziś dostałem takiego meila który troszkę wyjaśnił sytuację.
Drogi Kliencie,
w listopadzie miał miejsce proces zmiany pośrednika w zakresie realizacji doładowań kont przedpłaconych w ramach systemu Manager Paczek: eCard został zastąpiony przez DotPay. Pozwoliło to na szybsze i bezawaryjne korzystanie z naszych usług.
Mogło się zdarzyć, że w listopadzie realizowałeś doładowania konta za pośrednictwem zarówno eCard, jak DotPay. W takiej sytuacji otrzymasz odrębne faktury.
Za wszelkie potencjalne utrudnienia w okresie przejściowym przepraszamy.
Z pozdrowieniami,
Zespół InPost
@europa89 Faktury za doładowania konta w Managerze Paczek zostaną wystawione do 10 dnia miesiąca.
Dziś mamy 12 drugiej faktury nie otrzymałem.
@marcinvol
W przypadku braku otrzymania faktury za doładowania konta w Managerze Paczek do 10 dnia kolejnego miesiąca następującego po doładowaniach, prosimy o wysłanie zgłoszenia na dedykowany adres mailowy : faktura.elektroniczna@paczkomaty.pl.
W imieniu firmy InPost przepraszamy za zaistniałą sytuację.