Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy teraz można wpisywać w swoje dane coś takiego?:
ul. os. Paderewskiego
32-620 Gggg
Kupujący wygrał licytację, nie zapłacił, zero kontaktu, loguje się na allegro.
Gdzie to można zgłosić?
W formularzu pomocy nie ma takiego wyboru
@ifonka-zaba Czy możesz podać mi login tego kupującego?
Proszę : norbertiscool
@_HolaOla_ nie oznaczyłam🙂
@ifonka-zaba dziękuję, zadziałamy w tej sprawie, ale póki co kupujący ma jeszcze czas na opłacenie tej licytacji.
@_HolaOla_ aukcja zakończona 23 stycznia..to w końcu ile jest czasu na wpłatę? Dziś jest 27 luty
@ifonka-zaba w przypadku licytacji na Allegro to 30 dni.
@_HolaOla_ No to przecież 30 dni już minęło. Nawet biorąc pod uwagę tylko robocze dni
@ifonka-zaba przepraszam Cię bardzo i zwracam honor, rzeczywiście to licytacja ze stycznia, więc nie ma już opcji płatności. W kwestii niepoprawnego adresu w ustawieniach konta już działam.
Ja miałem niedawno takiego co miał nazwisko Jggjggjjjg czy coś podobnego i też nie opłacił . Sprzedawców nawet bez powodu weryfikują a dane kupujący może wprowadzać co chce ,co w mojej ocenie nie ma prawa bytu.
@ifonka-zaba Oczywiście że można, dane adresowe są weryfikowane dopiero podczas próby pobrania pieniędzy z konta jeśli taki klient coś sprzeda.
To jest taka mentalność Kalego, jeśli klient oszuka sprzedających to OK, ale jesli spróbuje oszukać Allegro to Allegro go oszuka, nie wypłaci mu należnych pieniędzy