Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dziś dostałam paczkę która była w innym opakowaniu niż tym widniejacym na zdjęciu. Z jednego z pudełek zostały wyjęte 2 filtry, mimo iż na opakowaniach które otrzymałam od sprzedajacego widniało wyraźnie 3+1. Zadzwoniłam do sprzedającego aby wyjaśnić sytuację, niestety sprzedający był agresywny słownie i ubliżał mi, więc w podziękowaniu za owocną rozmowę wystawiłam mu negatywną ocenę. Jeśli otrzymuje oryginalne pudełko na którym widnieje 3+1 to oczekuje pełnej jego wartości, a nie tego że ktoś będzie wyjmował 2 filtry z pudełka, bez uprzedzenia mnie napisania wiadomości typu mamy produkt ten sam ale w innych opakowaniach, będziemy musieli coś wyjąć. Kupuje od kilku lat filtry na allegro do wody i pierwszy raz spotkałam się z czymś takim żeby ktoś wyjmował filtry z opakowania.
@Agnes8910 wszyscy trąbią wkoło , że klient kupuje towar , a nie opakowanie czy metkę , podaj numer oferty i napisz za ile filtrów zapłaciłaś .
Nie musi być w oryginalnym opakowaniu ale nie może być rozpakowany, filtr do wody zawsze jest w dodatkowym opakowaniu np folia, moje pytanie brzmi czy dostałeś taka ilość jak była w zamówieniu czy inną, masz także prawo do obiektywnej oceny.
@Agnes8910 a ile filtrów kupiłaś ? mam nadzieję że czytałaś opis itp. a nie zakup po obrazku ?
@kostas11 zakładam, że zakupiono 2 filtry, a sprzedawca z opakowania , które zawierało 4 sztuki wyjął te dodatkowe i wysłał właściwą ilość, ale kupujący zwęszył możliwość wyrwania czegoś ekstra, więc teraz będzie burza, bo na zdjęciu lub opakowaniu było 3+1, więc chciał mieć 4 w cenie 2. Normalny dzień na allegro.