Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbuję uzupełnić formularz DAC7, ale okazuje się, że wpisanie daty urodzenia jest niemożliwe.
Pojawia się od razu kalendarz ustawiony na rok 2024, a przesuwać można wyłącznie o jeden miesiąć.
Mając 50 lat mam przeklikać 50x12=60 razy, żeby ustawić właściwą datę? Robię coś źle czy tak ma być?
@w_kiwi dlaczego wypuściliście takiego zbuka do ludzi? I jeszcze grozicie konsekwencjami za brak uzupełnienia. To powinno zniknąć i wrócić dopiero jak naprawicie. A swoją drogą nie potraficie sobie poradzić z tak prostą sprawą to jak wy sobie poradzicie z przekazywaniem co roku danych o sprzedaży statek tysięcy ludzi. To będzie masakra.
A Ja przez przez pomyłkę potwierdziłam rok urodzenia 2024 ! i nie potrafię tego skorygować.
Proszę o pomoc!
@aligator70 Otrzymałeś odpowiedź w innym wątku. Proszę, napisz do nas przez formularz. 🙂
@adal4 zaznacz rok i wpisz z klawiatury to się zmieni 😄
Serio? Nie można zaznaczyć roku inaczej, niż przez zmianę miesiąca strzałkami co jeden miesiąc, więc 12 razy trzeba kliknąć, żeby był rok wcześniej.
Wpisanie z klawiatury cyfr jest niemożliwe, wklejanie również.
Tak, niemożliwe.🤗
Pomóż, nie kpij, czytaj ze zrozumieniem 🤗
@adal4 dwa razy już to robiłem nawet dziś rano i bez problemu można zmienić rok, wpisując swój rocznik po kliknięciu w datę 🙂
Cieszę się, że u Ciebie działa 👍
U mnie na PC + Chrome jest jak piszę.
@adal4 też robiłem na pc i chrome 😄
Właśnie sprawdziłem i bez problemu można zmienić z klawiatury
Faktycznie tak działa, ale logiczne to wcale, że ja tej daty nie mogę wpisać wyżej, tam gdzie ona ma się pojawić.
Dziękuję, pozdrawiam
@adal4 źle to sprecyzowałem, próbowałeś zmienić w linijce a to trzeba pierw kliknąć kalendarz 🙂