Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry , proszę o informację jak mam ustawić określony limit danego produktu jaki klient może kupić w tej formie dostawy ( Allegro Paczkomaty InPost), ( limit mam ustawiony na 5 sztuk i niestety klienci kupują ile chcą , jest to liczba grubo ponad 5) aby powyżej tej liczby klient nie mógł kupić większej ilości , ponieważ dana rzecz nie wejdzie do paczkomatu - i efekt tego taki że aby wysłać towar przez formę jaką klient wybrał ( Allegro Paczkomaty InPost) musimy tworzyć kolejne listy przewozowe...
Nie wiem być może ja to źle interpretuje i się nie da ?
@ekorex_pl można to ustawić w tej zakładce. Liczba przesyłek w danym zamówieniu powinna zależeć od tego co masz zaznaczone w cenniku dostawy w części "maksymalna ilość szt. w paczce". Czy możesz podać przykład zamówienia, w którym to się nie zgadzało?
właśnie mam taki sam problem nie idzie tego ustawić w żaden sposób dam przykład i zaraz znajdę
mam ustawione w wysyłkach np karma dla psa 12 kg tylko jedna sztuka i wystarczy że klient dokup na innej aukcji do koszyka np siano 60 l gdzie ustawione jest 2 szt do 1 paczki to i tak wygeneruje mi tylko jeden list ! a za 2 list dorobiony muszę płacić czyli dopłacać do interesu . bezsensu jest to rozwiązane .
przykład zaraz podeślę