Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostały zawieszone wszystkie moje konta i córki . Od kilkunastu dni pracownicy staja na głowie zeby tych kont nie odblokować pomimo że warunki odblokowania zostały spelnione już tydzień temu
Na nich nie ma jak złożyć zażalenia, tak się zabetonowali że nikt nie ma na to wpływu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@meile do działu bezpieczeństwa ... tak wiem to głupota sędziowanie we wlasnej sprawie
Skargi na siebie sami rozpatrują .
Przywrócili na razie pierwsze konto, każde pozostałe wymaga oddzielnego wniosku. Ciekawe że zamkneli wszystkie naraz. Żadnych przeprosin, zadnej refleksji, zerowa empatia. O wyjasnieniu całej tej sytuacji ani słowa. Prawdę powiedziawszy mąż w latach 70-tych i 80-tych działal w opozycji, miał też do czynienia z KGB i rumuńska Securitate. Powiedział że zdecydowanie łatwiej rozmawiało sie z nimi niż funkcjonariuszami SB z Allegro.
nigdzie pan nie złoży skargi bo dział bespieczenstwa jest nie tykalny nie jedne konta zniszczyli ja mam załatwione 3 konta nic allegro panu nie pomorze
Mąż od 1995 zajmował się zawodowo internetem, teoretycznie ze swoją wiedzą mógłby im namieszać marketingowo. Ale juz zdążył sprawdzić: prawie wszystkie negatywne informacje sa z Google usuwane lub antypozycjonowane. Także informacje dotyczące jak z nimi walczyć na drodze prawnej. Chętnych prawników tez nie ma. Cesarstwo w państwie
@meile za wynagrodzenie każdy prawnik chętnie się podejmie tylko czy ty masz 2 lata na kopanie się z koniem i kasę na to?