anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie odnajdę oferty, do których dawno nie zaglądałem?

GSMCzestochowa
#7 Wielbiciel#

Witam

Od jakiegoś czasu ne wystawiałem rzeczy na allegro. Byłu aukcje , które były utrzymywane cały cza do sprzedaży. Dzisiaj chciałem pozmieniać ceny na innych aukcjach i okazało sie ,że nie ma żadnej aukcji . Co sie z nimi stało i jak je przywrócić na nowo??

Z poważaniem

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@GSMCzestochowa Jeżeli zostały zakończone, ponieważ wystawiłeś je na określony czas powinieneś mieć możliwość wznowienia ich w zakładce Moje oferty. Wówczas przy odpowiedniej ofercie kliknij proszę [akcje] a następnie [wznów]. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

GSMCzestochowa
#7 Wielbiciel#

Problem w tym,że tam ich też nie ma. Można je tylko podejrzeć w allegro archiwum ,

Nie wiem czemu tak się stało bo zawsze aukcje co miesiąc się same wznawiały???

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@GSMCzestochowa Jeśli nie wystawiałeś przez więcej niż 3 miesiące to mogły ci zniknąć ,będziesz musiał robić zdjęcia i opisy od nowa ,też tak teraz mam z wieloma aukcjami których nie wznawiałem od grudnia ubiegłego roku.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@GSMCzestochowa po 60 dniach id zakończenia oferty dane są automatycznie archiwizowane i nie ma możliwości ich przywrócenia. Możemy przesłać Ci podstawowe dane archiwalnej oferty: (numer, cenę, datę zakończenia, login kontrahenta) aby ułatwić Ci ponowne wystawienie. Jeżeli chcesz otrzymać takie informację, proszę napisz do nas tutaj

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów