Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Od jakiegoś czasu ne wystawiałem rzeczy na allegro. Byłu aukcje , które były utrzymywane cały cza do sprzedaży. Dzisiaj chciałem pozmieniać ceny na innych aukcjach i okazało sie ,że nie ma żadnej aukcji . Co sie z nimi stało i jak je przywrócić na nowo??
Z poważaniem
@GSMCzestochowa Jeżeli zostały zakończone, ponieważ wystawiłeś je na określony czas powinieneś mieć możliwość wznowienia ich w zakładce Moje oferty. Wówczas przy odpowiedniej ofercie kliknij proszę [akcje] a następnie [wznów].
Problem w tym,że tam ich też nie ma. Można je tylko podejrzeć w allegro archiwum ,
Nie wiem czemu tak się stało bo zawsze aukcje co miesiąc się same wznawiały???
@GSMCzestochowa Jeśli nie wystawiałeś przez więcej niż 3 miesiące to mogły ci zniknąć ,będziesz musiał robić zdjęcia i opisy od nowa ,też tak teraz mam z wieloma aukcjami których nie wznawiałem od grudnia ubiegłego roku.
@GSMCzestochowa po 60 dniach id zakończenia oferty dane są automatycznie archiwizowane i nie ma możliwości ich przywrócenia. Możemy przesłać Ci podstawowe dane archiwalnej oferty: (numer, cenę, datę zakończenia, login kontrahenta) aby ułatwić Ci ponowne wystawienie. Jeżeli chcesz otrzymać takie informację, proszę napisz do nas tutaj.