Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie, proszę podajcie gdzie mogę znaleźć link (do wybranej aukcji) który mogłabym wysłać osobom które dokonały zakupu, aby wystawiły mi komentarz odnośnie otrzymanego produktu. Ja dostaje takie linki od sprzedawców od których coś kupiłam z prośbą o wystawienie komentarza. Też chciałabym wysłać do niektórych moich aukcji taką prośbę. Dzięki
@BernardinioPL odpowiedzieć możesz tylko na ocenę "nie polecam"
Nie o to mi chodziło. Chodzi mi o taki link który wysyła allegro do klientów po wykonaniu zakupu. Prośba o ocenę transakcji. Takie linki potrzebuje i nie za bardzo wiem gdzie ich u siebie szukać
To wysyła Allegro a nie sprzedający.
Mogłabym przysiąc że dostałam maila po zakupie nie od allegro a od sprzedawcy żebym wystawiła mu opinie i tam był gotowy link. Muszę znaleźć tego maila.
Taką wiadomość możesz wysłać poprzez Centrum Wiadomości do kupującego
Znalazłam ale uciełam końcówkę linku bo nie wiem czy mogę to publicznie podawać:
Dzień dobry,
Mamy nadzieję, że są Państwo zadowoleni ze zrealizowanego przez nas zamówienia:
- xxxxxxxxxxxxxx ukryłam 50 szt
Przypominamy, że istnieje możliwość wystawienia oceny w ciągu 90 dni od zakupu na stronie:
https://allegro.pl/user-rating-landing-page/index/?origin=myorders&orderId=a56f19f0-aeff-11ef-82a
Własnie dzisiaj za takie namolne upominanie się sprzedawców ... wystawiłem im odpowiednie oceny. No ale chyba nie takie jakich sie spodzewali.
Ja mam inny problem z osobą która chciała wyłudzić ode mnie pieniądze. Odpisałam że nie oddam mu kasy w przypadku nie zwrócenia towaru. On chce zachować produkt i pieniądze które na niego wydał. Ale ja się nie dam, będę walczyć. Na razie wystawił mi negatywa i fałszywe zdjęcia. Poproszę ludzi żeby mi pomogli dali dużo pozytywów. Są święta może mi pomogą.
W poniedziałek może uda mi połączyć z kims żywym z allegro i opiszę tą próbę wyłudzenia
https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/ocen-sprzedawce?orderId=NUMER KONKRETNEGO ZAMÓWIENIA