anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

GODZINA graniczna dla Allegro Kurier DPD

MAMY ROZWIĄZANIE!
supermotomix_pl
#7 Wielbiciel

Dlaczego pomimo ustawionej granicznej godziny dla AD DPD kurier na 12.30 nakazujecie mi wysyłkę jeszcze dziś przy zakupie po godzinie 13.30? 

dotyczy to tylko kuriera AD DPD

nr zamówienia: 78389b70-b58c-11f0-9524-437c7638e86a

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@supermotomix_pl Jeśli chodzi Ci o czas na wysłanie, to jest czas kiedy musisz paczki nadać jeśli chcesz spełnić predykcję. 

To jest sugerowany czas wysyłki, dzięki któremu spełnisz przewidywany czas dostawy, obliczany na podstawie historycznych wysyłek oraz dostaw.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
supermotomix_pl
#7 Wielbiciel

nakaz wysyłki po granicznej godzinie ustawionej na 12.30 dla wszystkich operatorów dotyczy tylko i wyłącznie kuriera DPD, mimo, że nic nie było w ostatnich dniach zmieniane przeze mnie.

wczoraj nie było z tym problemu, dla wszystkich operatorów godzina graniczna i wysyłki po jej upływie wskazywane były na kolejny dzień roboczy.

nakaz wysyłki DZIŚ po upływie granicznej godzinie dotyczył tylko DPD, inni operatorzy mieli wskazanie wysyłki  na kolejny dzień roboczy.

od wielu miesięcy  mam ustawione godziny graniczne dla wysyłki dziś i zawsze to działało.

co znowu zostało zmienione o czym nie zostałem powiadomiony?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@supermotomix_pl pewnie nie masz ustawionej granicznej dla DPD w ramach Delivery , ot i taki ambaras .

oznacz moderatorów
supermotomix_pl
#7 Wielbiciel

bałagan posprzątany.

Dziękuję za pomoc.👍

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@supermotomix_pl no i widzisz , skopiowali wszystkie ustawienia DPD do Delivery , ale granicznej już się nie dało  ,takie to wszystko o kant ch.....łoj ,hamuj stary boś  się zapędził .

oznacz moderatorów