Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Chciałabym się dowiedzieć jak przywrócić aukcję po urlopie w których brakuje oświadczenia że produkt wprowadzono do obrotu przed 13grudnia 2024. Przed urlopem wszystkie dane zostały uzupełnione i aktualizowane żeby uniknąć właśnie takich problemów. W tym momencie mam zawieszonych prawie 2 500 aukcji poniewaz nie mam możliwości wystawić ich grupowo. Tylko przywraca pojedyncze aukcje.
proszę o pomoc w ten kwestii
@mania22_in kosnultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@mania22_in wracam z odpowiedzią.
Najbardziej pomocny będzie dla Ciebie ten artykuł.
Najważniejsze - od 7 lipca dla opcji Produkt nie wymaga informacji o bezpieczeństwie: nie da się zaznaczyć jej, gdy będziesz próbowała edytować grupowo oferty w zakładce [Mój asortyment] - oznacza to, że jeśli chcesz taką opcję wybrać, to musisz zrobić to dla każdej pojedynczej oferty i wówczas je wznawiać.
Jeszcze ważniejsze - od 28 lipca opcję Produkt nie wymaga informacji o bezpieczeństwie będzie można używać tylko dla ofert, gdzie parametr stan jest tylko taki jak: takim, jak: Używany, Bieżnikowany, Na części, Regenerowany, Uszkodzony, Odnowiony przez producenta, Odnowiony przez sprzedawcę, Do renowacji, Po renowacji, Nie wymaga renowacji, Po demontażu.