Sprzedałem bagnet francuski kupujący odebrał go 18.03 po jakim czasie pieniadze będą na mojm koncie
A jaka była forma płatności? Wysyłka za pobraniem? bo w innym przypadku to najpierw powinieneś dostać środki a dopiero potem wydać/wysłać towar
Pan wygrał aukcje wpłacił pieniadze na allegro wysłałem mu przedmiot a nie ma pieniędzy na koncie allegro
@Client:108263408 tak, na koncie Allegro już tych pieniędzy nie ma, bo zostały wypłacone na Twoje konto bankowe. Możesz to sprawdzić tutaj.
@Client:108263408 czy możesz potwierdzić, że sprawdzałeś konto o numerze 4111***********8758? Kwota wypłaty to 98,55 zł, ponieważ automatycznie pobraliśmy opłatę za obsługę transakcji, zgodnie z Twoimi ustawieniami.
No niestety nie ma pieniędzy na mojm koncie bankowym
@Client:108263408 poprosiłam o skonsultowanie tej sprawy z operatorem, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Bardzo dziękuję
@Client:108263408 widzę, że już odpisałeś na naszą wiadomość e-mail.
Skontaktuj się proszę z bankiem i prześlij potwierdzenie, które od nas otrzymałeś. Mam nadzieję, że sprawę uda się szybko wyjaśnić. Miłego popołudnia!
@Client:108263408 masz ustawione codzienne automatyczne wypłaty od 20 zł, wypłata środków za to zamówienie została zlecona na Twoje konto 16 marca, więc do 17 marca do końca dnia powinny trafić na Twoje konto (numer konta do wypłat możesz sprawdzić w tej zakładce).