Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mniej więcej wiadomo ile może trwać procedura ponownej weryfikacji konta przez PayU polegajaca na przesłaniu zdjęcia strony z DO. Jak na razie trwa to dwa dni . W tym czasie zablokowane sa wypłaty. Poza tym od soboty były zamówione trzy rozmowy telefoniczne i nikt nie oddzwania
No widzisz, taki świat.
Poza tym od soboty były zamówione trzy rozmowy telefoniczne i nikt nie oddzwania
Standard. Nie wiem po co to zamawiać. Pisać ticket i czekać.
Allegro tego nie czyta. Nie ma potrzeby. Tym zajmuje się PayU. Robią to do 5 dni roboczych. Jak mają tego więcej to i dłużej 🙂
Ale to co chcę sie dowiedzieć raczej trudno przekazać pisemnie
Ja Ciebie rozumiem. Weź jeszcze pod uwagę że po drugiej stronie takiego połączenia siedzi średnio (często słabo) przeszkolony pracownik. Rozmowa telefoniczna nie koniecznie musi być skuteczniejsza.
Chyba Cię nie lubią. W zeszłym roku dali to masie osób jednocześnie i wtedy wyrobili się równo w 24h. Teraz chyba masowo tego nie robią.
Ogólnie strasznie to chamskie. Po co ta blokada, wystarczyło zawołać dowód i dać kilka dni na wysłanie go? Blokowanie środków bez przewinienia to zwykłe świństwo...
Bardzo mnie nie lubią. Jak się dopytałam dlaczego to trwa sześć dni to siódmego dnia dzisiaj o 5 rano przesłali mi maila że musze przesłać akt urodzenia i dokument tożsamości opiekuna prawnego. Oczywiście inna osoba z Allegro stwierdziła że to tyle czasu bo nie przesłałam domumentów które chcieli. Myślę że powodem jest to że dział bezpieczeństwa wprowadził swoje własne rozumienie prawa odnośnie praw rodzica do tego co może odnośnie konta Allegrowego swojego dziecka. Łamiąc polskie prawo zawiesili mi konto i zamknęli wszystkie aukcje. Druga część Allegro stwierdziła że miał ojciec miał prawo do tego co zrobił a na dodatek zrobił to w porozumieniu z pracownikiem Allegro bowiem trwał atak hakerski na moje konta mailowe i próba włamania sie na moje konto w Allegro. Dział bezpieczeństwa za nic ma to co powiedział dział prawny Allegro i to że nie było żadnego naruszenia regulaminu. Dalej idzie w zaparte. Teraz widać uznali ze mam sfałszowany dowód a mój ojciec nie jest moim ojcem
A to dlatego tyle trwa. Myślałam, że zacząłeś dopiero wystawiać i normalna weryfikacja Cię dopadła. Ale tu widzę poważniejsza akcja i dlatego jest dłużej. Z działem bezpieczeństwa ciężko się dogadać jak już coś się przytrafi...
Ale to co robią to czysta złośliwość
Zbyt wielu obcokrajowców siedzi w tych działach. Często nie rozumieją po polsku co do nich piszemy. Hindusi, Ukraińcy i z Afryki. Taki Kogiel Mogiel Galimatias się w kraju porobił.
@bosek_2804 ode mnie, to Ty się odczep 😁
HAHA